Bătut de cinci jandarmi pentru că soţia conducea prea încet

Dacă eşti vitezoman, eşti amendat de poliţişti, iar dacă eşti prea lent în trafic, eşti bătut de jandarmi. I s-a întâmplat unui bărbat din Gorj, care a ajuns la spital după ce a fost bătut de cinci jandarmi, enervaţi peste măsură că soţia lui conducea prea încet. Conducerea Jandarmeriei a deschis o anchetă.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 06:17
Bătut de cinci jandarmi pentru că soţia conducea prea încet

Şoferiţa povesteşte că, în apropiere de oraşul Târgu Cărbuneşti, a observat că din spate a fost semnalizată de mai multe ori de un autoturism. Soţul său spune că, atunci când au oprit, îngrijoraţi că s-a întâmplat ceva, bărbaţii din cealaltă maşină au tăbărât pur şi simplu pe el şi l-au bătut măr.

„Mergea încet că avea biciclistul, după ce a trecut podul, ne-a depăşit pe line continuă, a venit în faţa noastră, a zis opreşte, s-a oprit. Şi ce era, să o las pe soţie să se dea jos din maşină? M-am dat jos din maşină, m-au luat şi m-au făcut tăvalug”, a povestit victima.

Agresorii erau îmbrăcaţi în civil pentru că erau în afara orelor de program. Victima susţine că cei cinci s-au lăudat că sunt jandarmi, unul dintre ei chiar cu grad de căpitan. Omul a ajuns tumefiat la spital.

„Victima unei agresiuni fizice se prezintă la Urgenţă cu un traumatism facial minor, cu un traumatism de genunchi”, a declarat irina Gomoja, medic urgenţă Târgu Crbuneşti.

Şoferiţa a făcut plângere la Poliţie şi la Jandarmerie, ai cărei reprezentanţi confirmă că agresorii sunt jandarmi.

„În cazul în care cele sesizate se vor confirma, instituţia noastră, Jandarmeria Gorjeană, nu va tolera un astfel de comportament angajaţilor noştri2, a declarat Alin Ivan, purtător de cuvânt Jandarmeria Gorj.

Victima susţine că unul dintre agresori ar fi încercat să negocieze cu el o sumă de bani, ca să renunţe la plângere. Cei cinci sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la doi ani de închisoare.