Bătută şi hăituită până în ultimul moment. O femeie a murit când a văzut că soţul său vrea să dea foc casei

Caz şocant în judeţul Bacău. O femeie a făcut infarct marţi-noapte când a văzut că soţul său vrea să dea foc casei. Ea plecase la sora sa pentru a scăpa de bătăile bărbatului, care era băut. Acesta urmărit-o însă şi a bătut-o crunt. S-a dus apoi acasă şi a vrut să dea foc locuinţei, spre disperarea soţiei. Bolnavă cu inima, aceasta a murit.

29 oct. 2014, 07:38
Bătută şi hăituită până în ultimul moment. O femeie a murit când a văzut că soţul său vrea să dea foc casei

Scandalul a pornit când femeia de 53 de ani din localitatea Gioseni a plecat de acasă la nişte rude de frica soţului său, care băuse peste măsură. Bărbatul s-a dus după ea. Nepoţii nu l-au lăsat să intre în curte, dar acesta a rupt gardul şi a lovit-o pe femeie.

„Avea o sula din aia mare, ranga din asta. Frati-miu, o tinea pe matusa mea asa in spate si vorbea cu el. Îi spunea da-i drumul acasa si i-a dat vreo 2 pumni, la tâmplă”, Romeo nepotul femeii.

Rudele, speriate, l-au scos afară din curte. Omul s-a dus acasă şi a încercat să dea foc locuinţei. „Cand s-a dus acasa iar, s-a dus pe balconul ala, la ei, si a aprins un nailon din ala mare. I-a dat foc. Matusa-mea era pe hol aici la noi si a vazut. A crezut ca ii arde casa. Cand a vazut focul ea a cazut deodata din picioare”, a povestit nepotul.

Potrivit România TV, sora victimei crede că aceasta a făcut infarct. Nepoţii au sunat la 112, însă a fost prea târziu.

„În urma unui conflic in familie, pacienta a fost gasita decedata. Se stia bolnava cu probleme cardiace. Pacienta era decedata de aproximativ jumatate de ora”, Alina Banu, asistent Serviciul de Ambulanţă Bacău.

Şocată de moartea femeii, sora sa a făcut atac de panică. Poliţiştii l-au găsit pe bărbat dormind.

În urma necropsiei se vor stabili cu exactitate cauzele morţii femeii.