Băutura alcoolică banală care previne cancerul şi te ajută să slăbeşti. Consumă un pahar pe zi şi vei avea o inimă sănătoasă

Puţine persoane ştiu cât de benefic este vinul roşu pentru organism. Această băutură alcoolică previne cancerul şi menţine inima sănătoasă. Desigur că trebuie consumat în cantităţi moderate, excesul făcând mai mult rău decât bine.

21 dec. 2021, 14:44
Băutura alcoolică banală care previne cancerul şi te ajută să slăbeşti. Consumă un pahar pe zi şi vei avea o inimă sănătoasă

Băutura alcoolică banală care previne cancerul şi te ajută să slăbeşti. Este vorba despre vinul roşu. Pe lângă faptul că are o mulţime de beneficii pentru sănătate, această băutură te ajută să slăbeşti.

Băutura alcoolică banală care previne cancerul şi te ajută să slăbeşti

Citeşte şi Fructul-minune care menţine sănătatea inimii. Reduce tensiunea arterială şi păstrează elasticitatea vaselor de sânge

Potrivit unui studiu realizat la spitalul Rhode Island, un pahar de vin roşu pe zi este sănătate curată. Atâta timp cât este consumat moderat are o mulţime de beneficii pentru organism.

Puţine persoane ştiu că un pahar de vin roşu pe zi reduce cu 13% riscul de apariţie a cancerului la plămâni. De asemenea, patru pahare de vin pe săptămână ajută la diminuarea riscului de cancer de prostată cu 50% și riscul manifestării unei forme agresive de cancer de prostată cu 60%, potrivit sfatulmedicului.ro. 

Şi cancerul mamar poate fi prevenit cu ajutorul unui pahar de vin. Atenţie, consumul a mai mult de 1-2 pahare de alcool pe zi mărește riscul apariției a cancerului de sân la femei.

De asemenea, vinul roşu menţine inima sănătoasă, arde grăsimile şi te ajută să slăbeşti.

Ce conţine vinul roşu

Această băutură alcoolică contine urmatoarele vitamine si minerale:

Potasiu – acest mineral si electolit ajuta la reglarea ritmului cardiac, ajuta in sinteza acidului proteic si nucleic, la producerea de energie si convertirea zaharului din sange in glicogen.

Fluor – este un mineral care poate preveni cariile dentare si mentine smaltul dintilor puternic.

Fosfor – acest mineral ajuta la transformarea mancarii in energie. Fosforul ajuta, de asemenea, functia renala, metabolismul, multiplicare celulara si sustine contractiile musculare ale inimii.

Colina – aceasta vitamina face parte din familia vitaminei B si ajuta la mentinerea sanatatii generale. Colina poate ajuta, de asemenea, la functionarea adecvata a memoriei si este utilizata in cercetarile ce vizeaza boala Alzheime

Atenţie, deşi are o mulţime de beneficii pentru organism, vinul roşu nu poate înlocui avantajele exerciţiilor fizice zilnice sau cele ale unei diete bine echilibrate.

Citeşte şi Sucul-minune care menține sănătatea inimii și a ficatului. Luptă împotriva cancerului, echilibrează tensiunea și se face din doar trei ingrediente simple!