Băutura care face minuni cu pierderea grăsimii de pe abdomen: Conține ingrediente ușor de găsit 

Dacă doriți să pierdeți în greutate, pe lângă monitorizarea dietei și a rutinei de exerciții fizice, ar trebui să încercați și o combinație de suc de lămâie și pătrunjel.

14 aug. 2022, 21:07
Băutura care face minuni cu pierderea grăsimii de pe abdomen: Conține ingrediente ușor de găsit 

Băutura este recomandata in special persoanelor supraponderala sau obeze ce au un risc mai mare de diabet zaharat, hipertensiune arteriala, boli de inima, tulburari ale tractului biliar, guta, precum si alte afectiuni. În timp ce sucul de lămâie este un bun detoxifiant, atunci când este combinat cu pătrunjel, poate face minuni pentru regimul tău de slăbire și poate ajuta la pierderea grăsimii de pe abdomen.

Nutritionistii recomanda sa ne facem un obicei din a ne prepara sucuri cu patrunjel, mai ales daca tinem cura de slabire sau vrem sa ne detoxifiem organismul. Patrunjelul este bogat in vitaminele A, B, C, E, fier, mangan, calciu, acid folic si potasiu. Concentratia de vitamina C din patrunjel este de patru ori mai mare decat cea din portocale, are mai mult fier decat spanacul si are mai multe proteine decat un ou. Ajuta in procesul de slabire prin faptul ca accelereaza procesul de ardere a grasimilor si combate senzatia de foame, imbunatateste digestia si datorita efectului lui diuretic, ajuta la detoxifierea organismului. Sucul de patrunjel are gust placut insa adaugarea lamaii il face chiar si mai delicios si ii amplifica efectele benefice.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei lapte cu usturoi. Această băutură este miraculoasă pentru organism

Pătrunjelul este o plantă medicinală care conține proprietăți diuretice, antioxidante, antibacteriene, antidiabetice, imunomodulatoare, citotoxice și de protecție a rinichilor. Toate aceste proprietăți se datorează flavonoidelor găsite în pătrunjel numite miristicină și apigenină, precum și apiolului, alfa-pinenei și beta-pinenei, vitaminei C și carotenilor.

Pătrunjelul poate fi folosit în tratamentul bolilor renale, cum ar fi infecțiile urinare sau pietrele la rinichi. Poate fi util și pentru tratamentul hipertensiunii arteriale datorită efectelor sale diuretice.

Ingrediente necesare pentru băutura de patrunjel cu lamaie
– 1 legatura de patrunjel
– 1 lamaie
– 1 cana cu apa de izvor sau minerala plata

Modul de preparare
Se toaca marunt patrunjelul, de preferat este sa il tocati intr-un blender. Scurgeti sucul de lamaie si adaugati apa. Daca o beti dimineata pe stomacul gol, timp de doar 5 zile, puteti pierde cam 3 kg insa dupa aceasta trebuie sa faceti o pauza de 10 zile.
Aceasta bautura ajuta la arderea caloriilor, in timp ce ne alimenteaza organismul cu vitamine si minerale. Mai mult decat atat, patrunjelul imbunatateste digestia si reduce lichidele acumulate in organism care ne fac sa parem si mai grasi decat suntem.

Beneficiile sucului de patrunjel cu lamaie
Halena – patrunjelul verde mestecat indelung da un miros placut respiratiei, actioneaza ca un dezinfectant asupra cavitatii bucale, asupra cailor respiratorii medii si superioare. Mai mult, frunzele de patrunjel imbunatatesc digestia si normalizeaza flora digestiva, remediind aceasta afectiune in profunzime.

Infectii recidivante, imunitate slabita – Sucul de patrunjel cu lamaie activeaza puternic sistemul imunitar si combate foarte multe specii de bacterii si de ciuperci parazite. „De vina” pentru actiunea puternica de stimulare a imunitatii sunt mai multe principii active din frunzele patrunjelului, intre care vitamina C, vitamina A, vitamina B12, clorofila, dar si o substanta numita luteolina, care stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar si le activeaza pe cele existente.

Dieta cu ayran, băutura care te ajută să slăbești când e caniculă. Rețeta cu doar 3 ingrediente e gata în 5 minute
Astm – Sucul de patrunjel reduce predispozitia spre crizele astmatice. Principiile active din patrunjel au efecte antiinflamatoare asupra cailor respiratorii, favorizeaza fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice.

Hepatita virala – studii recente au aratat ca patrunjelul are un neobisnuit efect de combatere a virusilor care ataca ficatul. Totul se datoreaza, se pare, clorofilei care se gaseste din abundenta in frunzele proaspete de patrunjel si care inhiba dezvoltarea virusilor hepatici. Este foarte posibil, insa, ca si uleiul volatil continut de frunzele patrunjelului sa atace membrana virusilor care produc hepatita B si C, dar cercetarile in acest sens sunt inca in curs de desfasurare.

Imbatranire, efect antioxidant – frunzele de patrunjel contin opt vitamine si numeroase alte substante care previn degenerarea ADN-ului si imbatranirea celulelor, cum ar fi flavonoidele, clorofila, ftalidele, scrie healthreceipes.com.