Băutura care face minuni pentru ficat. Lidia Fecioru: „Bem această cantitate într-o zi”

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară băutura care ajută la dezintoxicarea ficatului într-o zi. Acest leac face minuni şi pentru sistemul nervos.

26 iun. 2022, 14:39
Băutura care face minuni pentru ficat. Lidia Fecioru: „Bem această cantitate într-o zi”

Băutura care face minuni pentru ficat. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus cum se prepară şi cum trebuie consumată.

Băutura care face minuni pentru ficat. Leacul Lidiei Fecioru

Citeşte şi Leguma minune care creşte imunitatea şi la pierderea kilogramelor. Lidia Fecioru: „E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână”

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere.

Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ”, a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena3. 

Citeşte şi Lidia Fecioru dezvăluie planta care vindecă mai multe afecțiuni. „Secretul ceaiului este să nu fie concentrat”


loading...