Băutura care le fereşte pe femei de cancerul la colon

Femeile care beau minimum două cești de cafea pe zi își diminuează cu 50% riscul de a face cancer la colon, comparativ cu reprezentantele sexului frumos care nu consumă această băutură.

RomaniaTV.net
07 nov. 2016, 11:23
Băutura care le fereşte pe femei de cancerul la colon

Cercetatorii au studiat, timp de 12 ani, datele obținute în urma unui studio la care au participat 96.000 de femei și bărbați.Participanții la studiu aveau vârstele cuprinse între 40 și 69 de ani.

Ține la distanță un tip de cancer periculos

Specialiștii au subliniat faptul că mecanismul prin care cafeaua ar putea preveni cancerul la colon este încă necunoscut. Se pare însă că, conținutul cofeinei ar putea stimula funcționarea colonului sau efectul ar putea fi datorat proprietăților antioxidante ale cafelei.

Cafeaua aduce și alte multe beneficii organismului. De exemplu, cei care obișnuiesc să consume această băutură au un risc redus de boli mintale.

Citeşte şi  Vitamina de care are nevoie orice femeie

Te scapă de migrene

În plus, această licoare poate stimula memoria, dar te poate scăpa și de nesuferitele migrene. În plus, un studiu efectuat de Harvard School of Public Health a demonstrat că, consumul de 2-4 cești de cafea pe zi reduce predispoziția spre suicid a bărbaților și femeilor cu până la 50%.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro


loading...