Băutura care te scapă de stres, reţeta-minune a unui reputat medic psihiatru. Are efecte imediate şi incontestabile. Calmează anxietatea şi previne depresia

Stresul este una dintre marile probleme ale secolului nostru. Aproape întotdeauna, el vine la pachet cu anxietatea, una dintre cele mai periculoase manifestari psihice ale sale. La rândul său, depresia reprezintă unul dintre riscurile finale ale stresului.

01 mart. 2022, 14:23
Băutura care te scapă de stres, reţeta-minune a unui reputat medic psihiatru. Are efecte imediate şi incontestabile. Calmează anxietatea şi previne depresia

Băutura care te scapă de stres. Pentru a nu ajunge să suferim de stres, sursa multor rele, avem la îndemână multe câteva soluţii, cele mai multe dintre ele naturale. Un amestec din fructe şi condimente ne poate ajuta în lupta cu acest flagel al societăţii. Medicul psihiatru Eugen Hriscu recomandă o licoare aproape magică împotriva stresului, pe bază de mere, pere, gutui, vişine uscate şi condimente, precum ghimbir şi scorţişoară.

Citeste si Băutura care arde grăsimile şi topeşte colăceii. Cum trebuie să prepari în mod corect ceaiurile de ghimbir pentru slăbit!

Băutura care te scapă de stres, reţeta-minune a unui reputat medic psihiatru

Se pun 1-2 litri de apă la fiert împreună cu 2 bețe de scorțișoară și câteva fâșii de coajă de lămâie. Si zahar, câteva linguri. Se spală și se curăță de coajă niște mere, o pară și o gutuie. Se taie cuburi. Când apa începe să fiarbă, se adaugă fructele și sucul de la o lămâie. 

Eu am aruncat și o mână de vișine uscate, confiate pe care le păstram pentru cerealele de dimineață precum și câteva bucățele de ghimbir confiat. Se lasă la fiert încă 10 minute. Se împarte cu cei dragi când anxietatea dă pe dinafară„, a scris medicul Eugen Hriscu, pe pagina de Facebook.

Citeste si Băutura minune care protejează inima. Este reţeta unui preot german şi conţine 3 ingrediente

Ceaiul care alungă stresul şi depresia

Ceaiul care alungă stresul și depresia este ceaiul de iasomie, care are proprietăți uimitoare. Între acestea se numără și efectul său antiinflamator, dar și faptul că ajută la menținerea inimii sănătoase. Acest ceai este foarte benefic pentru sănătatea noastră mentală.

Este bogat în susbstanțe antiinflamatoare și antioxidanți, substanțe îl recomandă în lupta împotriva cancerului. El poate să oprească dezvoltarea celulelor canceroase, conform studiilor, dacă este consumat frecvent, dar nu în exces.

Adesea, este deseori folosit pentru calmarea durerilor articulare sau cele provocate de febra musculară. Având în vedere că are un efect calmant și antiinflamator, ceaiul de iasomie poate să fie folosit și împotriva durerilor de cap.

Ceaiul-minune care are de 50 de ori mai multă vitamina C decât lămâia. Previne infarctul miocardic, are efect calmant și îți oferă o imunitate de fier!