Bautura cu care trebuie să începi ziua: curăţă colonul, scade tensiunea, reduce colesterolul

Aceasta bautura trebuie sa fie consumata dimineata, dupa trezire, pe stomacul gol. Dupa jumatate de ora puteti lua micul dejun.

18 feb. 2022, 06:36
Bautura cu care trebuie să începi ziua: curăţă colonul, scade tensiunea, reduce colesterolul

Bautura cu care trebuie să începi dimineaţa – Studiile, deloc putine, au demonstrat ca mixul dintre un pahar de apa calduta cu otet de cidru de mere, cu lamaie si piper cayenne este sanatate curata.

Băutura banală care previne afecțiunile cronice! Scade tensiunea arterială, glicemia și colesterolul

Ziua buna de dimineata se cunoaste, spun batranii. De aceea, obiceiurile pe care le ai dupa ce te trezesti iti pot influenta semnificativ restul zilei. Cu atat mai mult conteaza ceea ce mancam sau bem in primele ore ale zilei.

Bautura cu care trebuie să începi dimineaţa – Printre beneficiile pe care le aduce aceasta bautura usor de preparat se numara:

– curatarea colonului

– imbunatatirea digestiei

– echilibrarea sistemului limfatic

– reducerea colesterolului si trigliceridelor

– scaderea tensiunii arteriale;

– alcalinizarea organismului

– scaderea in greutate

– curata ficatul si alte organe de toxine

Hidromelul, băutura pe bază de miere, preparată încă din antichitate, care te întinereşte. Era numit „băutura zeilor”

Pentru preparare aveti nevoie de:

– 350 ml de apa calduta

– sucul de la o jumatate de lamaie;

– 2 linguri de otet de cidru de mere

– un varf de cutit de piper cayenne

– o lingurita miere de albine (optional, doar pentru a indulci amestecul)

– intareste sistemul imunitar

Se amesteca toate ingredientele si e gata pentru utilizare.

Aceasta bautura trebuie sa fie consumata dimineata, dupa trezire, pe stomacul gol. Dupa jumatate de ora puteti lua micul dejun.

Băutura banală care e un adevărat elixir pentru organism. Ajută în lupta cu cancerul, obezitatea şi problemele de tiroidă

Sucul de lamaie este apreciat pentru continutul sau bogat in vitamina C, un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi si de a lupta impotriva racelilor.

Potasiul continut de lamai stimuleaza creierul, dar si functiile nervoase. Exista un mit neadevarat insa pus pe seama apei cu lamaie. Diluat sau nediluat, in apa rece sau calduta, apa cu lamaie nu arde grasimile, insa promoveaza procesele de ardere a acestora.

Piperul Cayenne este o pudra aromata usor amaruie, cu gust foarte iute si culoare rosie asemanatoare cu boiaua dar de cateva ori mai iute, calitatile lui sunt cunoscute de mii de ani, este folosit in toata lumea ca si condiment-medicament benefic in numeroase afectiuni, este apreciat pentru efectele sale de imbunatatire a circulatiei sangelui si de detoxifiere a organismului.