Băutura minune de pe Tik Tok care te ajută să slăbeşti. Face furori în mediul online

O băutură de pe Tik Tok promite că face minuni pentru cei care vor să slăbească. Este bogată în antioxidanţi şi reprezintă o sursă excelentă de vitamine.

27 mai 2022, 10:37
Băutura minune de pe Tik Tok care te ajută să slăbeşti. Face furori în mediul online
Băutura de pe Tik Tok care te ajută să slăbeşti miraculos

Băutura minune de pe Tik Tok care te ajută să slăbeşti. Mai multe persoane susţin că această licoare te ajută să pierzi rapid kilogramele în plus.

Băutura de pe Tik Tok care te ajută să slăbeşti miraculos

Licoarea minune care te ajută să slăbeşti conţine mai mulţi antioxidanţi şi vitaminele necesare organismului pentru a face faţă procesului de tranziţie.

Citeşte şi Vin din flori de soc, licoarea cu aromă unică, ce nu trebuie să lipsească din cămara amatorilor de gusturi fine

Pentru prepararea băuturii ai nevoie de următoarele ingrediente: doi litri de apă, trei linguri de seminţe de chia, o lingură de seminţe de in, o lămâie şi câteva frunze de mentă.

Modul de preparare este destul de simplu. Se pune într-o carafă mare apa, după care se adaugă seminţele de chia şi cele de in. Se taie lămâia feliuţe şi se adaugă împreună cu frunzele de mentă peste seminţele de chia şi de in şi se amestecă. Se poate consuma după 30 de minute. În tot acest timp, seminţele de chia îşi vor dubla volumul, iar băutura va deveni mai densă.

Bea această licoare în fiecare zi, timp de lună. Vei observa rezultatele imediat.  Atenţie, băutura poate fi păstrată în frigider maximum trei zile.

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti miraculos, această licoare reglează şi digestia. Seminţele de in curăţă colonul.

Citeşte şi 3 diete rapide pe care sa le eviti cu orice pret. Afla care sunt contraindicatiile!