BAZĂ EXTRATERESTRĂ, descoperită în Himalaya. Comunicatul OFICIAL al autorităţilor din India şi China

India și China au dat publicității un comunicat în care se arată că la granița dintre cele două țări, în munții Himalaya, au descoperit în subteran, o bază militară extraterestră. În comunicat se mai arată că autoritățile încearcă să calmeze populația și monitorizează atent zona, în vederea evitării unui pericol extraterestru.

07 mart. 2015, 10:02
BAZĂ EXTRATERESTRĂ, descoperită în Himalaya. Comunicatul OFICIAL al autorităţilor din India şi China

Autoritățile indiene au fost obligate să dea acest comunicat, dat fiind numărul mare de pelerini hinduși care străbat acea zonă și care au fost martori la apariția OZN-urilor din acea zonă, scrie efemeride.ro. În prima fază, India a suspectat China că pregătește un atac aerian. China a dezmințit această posibilitate și au hotărât să trimită o echipă mixtă de specialiști în zonă. Populația din zonă, care fusese martoră la astfel de evenimente a confirmat faptul că în interiorul munților este o bază extraterestră.

Citeşte şi Un MOTOCICLIST, lovit de un AVION de VÂNĂTOARE MIG 27: A picat din CER direct pe mine FOTO

Deocamdată, India și China nu au permis accesul specialiștilor străini în zonă. Specialiștii americani susțin că în acea zonă, crusta terestră este cea mai groasă din lume. Cu toate acestea un cunoscut ufolog, George Malley, a avut permisiunea de a se deplasa în apropierea zonei. El susține că farfuriile zburătoare pe care le-a văzut intrând și ieșind din munte, vin de pe planeta Gootan. Au o lumină violet și pe partea inferioară au o marcă specifică. Malley consideră că aceste OZN-uri nu sunt aparate de luptă. El sunt destinate spionajului terestru. Această zonă din Himalaya a creat mari tensiuni între cele două țări, fiind revendicată de fiecare dintre cele două țări.

În 1962, a fost un adevărat război între cele două țări. Momentan, zona fiind în litigiu, nu există frontieră între cele două țări. Zona nu este accesibilă omului, fiind extrem de înaltă și de periculoasă. Totuși au fost grupuri de alpiniști curajoși care s-au apropiat de zonă. Patrulele chineze și cele indiene păzesc zona și nu permit nimănui să intre în perimetrul considerat foarte apropiat bazei extraterestre. După această știre, trebuie să ne aducem aminte de Edmund Halley, care în 1692 susținea teoria conform căreia Pământul, în interior are două cochilii, între ele existând o distanță de 800 de kilometri, iar în interior se află un nucleu compact.

Citeşte şi GROAZNIC. Toţi oamenii sunt „răpiţi de extratereştrii”, dar nu îşi amintesc. Teorie halucinantă FOTO

Între cochilii există o atmosferă luminoasă care la suprafața Pământului provoacă aurora boreală. Halley a susținut că în interiorul Pământului există și un soare care permite viața în interior. Marile intrări în interiorul Pământului s-ar afla la Polul Nord și Sud.