BCR face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă la BCR şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
09 oct. 2018, 06:12
BCR face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

BCR angajează pe postul de partener Servicii Clienţi. 
Candidatul potrivit pentru acest post are ori studii medii, ori superioare, precum şi cunoştinţe medii de engleză. Amănunte găsiţi la acest link. 

BCR angajează pe postul de analist SQL.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare în domeniul economic sau informatic, cel puţin doi ani vechime în specialitate, cunoştinţe medii de engleză. Detalii, la acest link. 

BCR angajează pe postul de specialist portofoliu risc retail MIS.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani vechime în activitate sau specialitate, din care cel puţin un an vechime în instituţii financiar-bancare, are cunoştinţe avansate de engleză şi de operare PC (Microsoft suite) şi programare baze de date Oracle (SQL/PL SQL). Informaţii suplimentare despre acest post, la acest link.

BCR angajează pe postul de analist de business senior. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice, cel puţin patru ani vechime în activitate, are cunoştinţe legislative despre societăţile comerciale din România. Detalii, la acest link.

BCR angajează pe postul de administrator aplicaţii. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în Automatică sau discipline similare în domeniul IT, cel puţin un an experienţă în administrarea platformelor tehnologice ale aplicaţiilor, bazelor de date relaţionale, administrarea sistemelor Oracle (Web Logic), minimum un an experienţă în banking, cunoştinţe avansate de engleză. Amănunte găsiţi la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o găsiţi la acest link.