Beat să fii, NOROC să ai. A căzut ÎN GOL 13 etaje, dar a scăpat cu viaţă în mod MIRACULOS

Un tânăr în vârstă de 20 de ani este protagonistul unei poveşti cu un final absolut miraculos: a scăpat cu zile, după ce a căzut de la etajul 15 al unei clădiri şi a aterizat pe acoperişul unei alte construcţii învecinate.

RomaniaTV.net
17 iun. 2013, 16:00
Beat să fii, NOROC să ai. A căzut ÎN GOL 13 etaje, dar a scăpat cu viaţă în mod MIRACULOS

Tom Stilwell a plecat în vacanţă în Noua Zeelandă, unde a şi lucrat pentru a câştiga ceva bani. Cazat într-o clădire de apartamente din Auckland, Tom locuia la etajul 14, însă după o seară în oraş cu cei doi colegi de apartament, stropită din belşug cu alcool, s-a trezit în faţa uşii şi a realizat că nu avea cheia de la intrare.

Cum prietenii săi rămăseseră la bar pentru a continua distracţia, tânărul în vârstă de 20 de ani a bătut la uşa vecinei de deasupra, rugând-o să-l lase să-i folosească balconul pentru a ajunge acasă. Trezită din somn, femeia nu a insistat prea mult să-l oprească, dar când a încercat să o facă era deja prea târziu, iar Tom a căzut de la etajul 15, în gol, precum „o bucată de hârtie în bătaia vântului”, după cum a povestit chiar vecina care a asistat la întreaga scenă.

Căderea în gol a fost oprită de o clădire de două etaje din vecinătate, dar chiar şi aşa nimeni nu se aşepta ca Tom să mai fie în viaţă. În mod miraculos, însă, tânărul a scăpat cu zile şi cu fracturi la gât, spate şi membre şi cu câteva leziuni interne. El a suferit deja câteva intervenţii chirurgicale şi urmează şi altele şi chiar şi medicii spun că au de a face cu un miracol.