Beatrice Rancea a fost instalată la conducerea interimară a ONB. „Sunt un om al dialogului”

Beatrice Rancea a fost instalată, miercuri, la conducerea interimară a Operei Naţionale Bucureşti. Aceasta a avut o întâlnire cu angajaţii ONB în sala mare a instituţiei şi le-a transmis acestora că politica sa este una a dialogului şi a subliniat că dorinţa exprimată de ei în repetate rânduri privind separarea Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" de ONB va fi respectată şi pusă în aplicare în cel mai scurt timp.

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 10:45
Beatrice Rancea a fost instalată la conducerea interimară a ONB. „Sunt un om al dialogului”

Directorul interimar al Operei Naționale București, Beatrice Rancea, a promis, miercuri, la instalarea în funcție, că ușa ei va fi deschisă tot timpul, fiind un om al dialogului.

„Ușa mea este deschisă tot timpul. Relația mea cu cei de la Opera din Iași a fost de colegialitate, de prietenie. (…) Cred foarte tare în dialog”, le-a spus Beatrice Rancea angajaților ONB.

Ea a anunțat că în zilele următoare se va întâlni cu toate compartimentele ONB, pentru a cunoaște „situația reală” din instituție.

Citeşte şi Artiştii de la Opera Naţională Bucureşti au depus la Guvern un proiect de hotărâre pentru separarea de TNO „Ion Dacian”

„Mă bucur că am fost solicitată, că mi s-a acordat această încredere să încercăm să facem ceva bun din acest moment. O să îmi doresc ca în zilele următoare să mă întâlnesc cu toate compartimentele, cu fiecare în parte, pentru că vreau să cunosc situația reală din toate punctele de vedere, să ascult pe fiecare angajat al acestei instituții”, a spus Rancea.

La instalarea acesteia în funcție a fost prezent și ministrul Culturii, Corina Șuteu, care și-a exprimat încrederea că noul director interimar va încerca să rezolve problemele cu care s-a confruntat Opera Națională.