Bebe Cotimanis, în război cu Consiliul Judeţean Argeş: „S-a vorbit de jaf la teatrul din Piteşti”

Bebe Cotimanis, în război cu Consiliul Judeţean Argeş. Deşi se bucură de un val de simpatie din partea publicului, actorul întâmpină mai multe dificultăţi pentru a deveni managerul Teatrului Alexandru Davila.

26 apr. 2021, 12:27
Bebe Cotimanis, în război cu Consiliul Judeţean Argeş: „S-a vorbit de jaf la teatrul din Piteşti”
Bebe Cotimanis, în război cu Consiliul Judeţean Argeş

Bebe Cotimanis

, în război cu Consiliul Judeţean Argeş, care a declanşat procedura de concurs de proiecte de management pentru Teatrul Al. Davila. Iar până la expirarea termenului de depunere a dosarelor (04 mai 2021) mai sunt câteva zile

Actorul nu s-a lăsat afectat de obstacolele pe care le întâmpină, CJ Argeş încercând chiar să-i pună în cârcă inclusiv probleme financiare pe care instituţia le avea de pe vremea vechiului management, şi luptă până la final.

Citeşte şi: BOMBĂ în showbiz! Bebe Cotimanis a plecat de la Pro TV, după 25 de ani de fidelitate. La ce televiziune va apărea

Am proiectul şi o să depun dosarul. Până acum nu am primit nicio invitaţie ca să pot să depun dosarul. Dimpotrivă, un soi de răceală, dar nu contează. Îl facem pentru publicul piteştean, pentru colegii mei care mă susţin într-o funcţie pe care nu mi-o doresc decât în măsura în care pot face un bine pentru teatrul din Piteşti.

Chiar nu mai vreau să discut chestia asta. Pentru mine există o singură parte, Teatrul Davila din Piteşti şi publicul piteştean. Fiecare face ce vrea cu viaţa lui, cu atitudinea lui faţă de teatru, de artă, de viaţă. Fiecare îşi vede de drumul lui. Dacă ne intersectăm, da, dacă nu, nu. Adică chiar încerc să evit toate discuţiile astea, pentru că mi s-a reproşat că am făcut scandal în ziar.

Când s-a spus că la teatrul din Piteşti eu am furat combustibil, nici nu ştiam cum arată maşina teatrului. S-a vorbit de jaf la teatrul din Piteşti, nişte aberaţii… O sa particip la concurs. Dacă vor să trec mai departe, bine, dacă nu, nu. Nu ne oprim în asta„, a declarat Bebe Cotimania pentru Adevărul.ro.

Bebe Cotimanis, în război cu CJ Argeş: „Arta trebuie să respire”

Actorul mărturiseşte că nu se simte intimidat de oficialii CJ Argeş. „Totul trebuie privit cu zâmbetul pe buze, fără îndârjire. Arta trebuie să respire, iar dacă stă strânsă de gât, fără respiraţie, din partea lor… ei hotărăsc. Din păcate, acolo sus se hotărăşte soarta teatrului. Dacă tot ei hotărăsc, trebuie să îşi asume ce se va întâmpla cu mine sau fără mine. Asta e mai puţin important„, mai explică maestrul pentru acceaşi sursă.

S-a făcut chiar şi o petiţie online, unde s-au strâns mii de semnături în favoarea maestrului Constantin Cotimanis.

Orice instituţie cu o conducere normală la cap ar face orice să păstreze alături un astfel de om, cu atât mai mult cu cât şi-l doresc şi argeşenii, şi angajaţii. Bebe Cotimanis este iubit, respectat şi admirat de toată lumea, mai puţin de conducerea PSD a Consiliului Judeţean Argeş care intenţionează să-l înlocuiască din funcţie. De ce? Pentru că la teatru este… ,,prea multă boemie”, se arată în mesaj.