Bebe Sabie, finul lui Alin Nica, s-a filmat dansând pe maşină. Scene ireale în centrul Timişoarei VIDEO

Scene ireale au fost surprinse recent în centrul Timişoarei. Bebe Sabie, finul șefului PNL Timiș, s-a filmat în timp ce dansa pe manele, pe capota maşinii, în fața Consiliului Județean.

06 ian. 2022, 12:23
Bebe Sabie, finul lui Alin Nica, s-a filmat dansând pe maşină. Scene ireale în centrul Timişoarei VIDEO

Bebe Sabie, finul lui Alin Nica, s-a filmat dansând pe maşină, în centrul Timişoarei. Imaginile au fost postate de acesta pe contul său de TikTok.

Bebe Sabie, finul lui Alin Nica, s-a filmat dansând manele pe capota maşinii

Bărbatul a fost filmat de un prieten în timp ce dansa pe manele, în centrul oraşului. În boxele maşinii răsună versurile: “Sunt cel mai pretenţios, mă îmbrac cel mai luxos şi miros cel mai frumos”. Pe imaginile postate pe Tik Tok se vede cum, la un moment dat, finul lui Alin Nica se urcă pe maşină, în timp ce prietenul său spune „Să vină Poliţia”.

Citeşte şi Alin Nica, președintele CJ Timiș, îi cere demisia lui Raed Arafat pentru că a carantinat ilegal Timișoara: „O decizie abuzivă din partea unui om încremenit în timp”

Alin Nica, şeful Cosiliului Judeţean Timiş, este naşul fiicei lui Bebe Sabie. Într-o posare mai veche de pe Facebook, bărbatul apare alături de Nica cu mesajul “Felicitări Naşu”.

Alin Nica este președintele Consiliului Județean Timiș din 2020. În 2004, a fost ales primar al comunei Dudeștii Noi, județul Timiș, devenind cel mai tânăr primar din România, la doar 23 de ani. A fost reales primar al comunei pentru încă trei mandate consecutive.

Alin Nica este membru al Partidului Național Liberal din anul 2004, iar pe 7 august 2021 a devenit preşedintele PNL Timiş. Nica a obţinut 579 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Sorin Munteanu a obţinut 221 voturi. Cel de-al treilea candidat, deputatul Claudiu Chira s-a retras din cursă.

Citeşte şi Alin Nica, lider PNL: „Sunt şanse să ne întoarcem la guvernare. PNL e un partid responsabil”