Bebeluş aruncat de la etajul șapte de fratele mai mare. Mama riscă să ajungă după gratii

Tragedie într-o familie din Moscova. O fetiță nou-născută a murit după ce a fost aruncată de la etajul șapte de fratele său în vârstă de 13 ani. Adolescentul suferă de tulburări psihice.

13 iul. 2021, 18:27
Bebeluş aruncat de la etajul șapte de fratele mai mare. Mama riscă să ajungă după gratii
Bebeluş aruncat de la etajul șapte de fratele mai mare. Mama riscă să ajungă după gratii

Bebeluş aruncat de la etajul șapte de fratele mai mare. Este vorba despre o fetiță nou-născută, care a fost aruncată de la etajul șapte de fratele său. Tragedia s-a petrecut într-o familie din Moscova.

Bebeluş aruncat de la etajul șapte de fratele mai mare

Citeşte şi Băiat de trei ani dus la dentist, mort după anestezie. Părinții sunt rupți de durere: „Nu ne aşteptam să ieşim de acolo fără copil”

O familie din Moscova trece printr-un coşmar după ce fiul mai mare şi-a arucat de la etaj surioara născută în urmă cu doar câteva zile. În momentul în care s-a produs tragedia, mama se afla acasă împreună cu cei doi copii. La un moment da, femeia a lăsat bebeluşul în cameră doar fiul său în vârstă de 13 ani, care avea probleme psihice. Când s-a întors, mama a avut parte de un şoc.

„Când mama a părăsit camera pentru câteva clipe, băiatul a luat nou-născutul din pătuț și l-a aruncat pe fereastră”, au declarat anchetatorii din Moscova pentru presa locală, potrivit stirileprotv.ro.

Din păcate, fetiţa a murit pe loc. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Oamenii legii au deschis dosar penal, mama fiind acuzată de neglijenţă. Acum, femeia riscă să petreacă doi ani după gratii.

Adolescentul de 13 ani suferă de o boală mintală și nu poate face obiectul răspunderii penale, a declarat o sursă din anchetă pentru KP.ru, care precizează că în Rusia răspunderea penală începe de la vârsta de 14 ani.

Citeşte şi Preot mort într-o drumeţie, după ce a căzut zeci de metri în gol