Bebeluş de opt luni, blocat în maşină. Clipe de panică pentru părinţi

Părinţii unui bebeluş în vârstă de opt luni au trecut prin clipe de panică, după ce copilul a rămas blocat în maşină. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l putea scoate din autoturism.

11 aug. 2022, 19:37
Bebeluş de opt luni, blocat în maşină. Clipe de panică pentru părinţi

Bebeluş de opt luni, blocat în maşină. Incidentul s-a petrecut în Odorheiu Secuiesc din Harghita. Părinţii s-au panicat şi au sunat la 112.

Bebeluş de opt luni, blocat în maşină. Părinţii au sunat la 112

Citeşte şi Scade natalitatea în România. Anul trecut s-au născut cei mai puţini bebeluşi din istorie. Cum se explică declinul demografic

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a sosit imediat la faţa locului. Din fericire, pompierii au reuşit să-l scoată pe copil din maşină înainte să se întâmple o tragedie.

Bebeluşul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un incident asemănător a avut loc şi în parcarea unui centru comercial din judeţul Neamţ. Un copil de un an a rămas blocat în maşină după ce părinţii l-au lăsat să se joace cu cheia.

Părinţii copilului au sunat atunci la 112, iar pompierii au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și au spart un geam, astfel încât să aibă acces la copilul aflat într-un scaun auto, potrivit Antena 3.

Citeşte şi Bebeluş mort după ce a fost smuls din braţele mamei de o maimuţă