Bebeluş de ŞAPTE luni, bătut pentru că nu se oprea din plâns. Ce pedeapsă a primit agresorul

Un bărbat din Poiana Lacului, judeţul Argeş, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la şapte ani de închisoare, după ce a bătut un bebeluş de doar şapte luni. Decizia judecătorilor nu este definitivă.    

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 08:02
Bebeluş de ŞAPTE luni, bătut pentru că nu se oprea din plâns. Ce pedeapsă a primit agresorul

Tribunalul Argeş s-a pronunţat zilele trecute în cazul bărbatului care, în septembrie 2019, a băgat în spital un bebeluş de doar şapte luni. Bebeluşul era copilul concubinei sale, iar tragedia a avut loc după ce cei doi s-au certat.

Citeşte şi:Incredibil. Ce i-au putut face medicii unui copil nou-născut. Bebeluşul a rămas cu o cicatrice uriaşă. „Am rămas şocată”

 Motivul pentru care bărbatul a lovit bebeluşul este unul incredibil, acesta nu se oprea din plâns. În urma loviturilor primite, copilul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Piteşti, având traumatisme craniene şi faciale. 

Bărbatul a fost arestat şi a mărturisit faptul că devine violent atunci când bea. Acesta a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor raportat la violenţă în familie, zilele trecute. Tribunalul Argeş l-a condamnat la şapte ani de închisoare.

Citeşte şi: Bebeluş de doar trei zile abondat de mamă. Copilul a fost găsit într-o cutie de carton

După ce a fost arestat, agresorul a mărturisit că este violent când bea. A fost trimis în judecată pentru tentativă de omor raportat la violenţă în familie, iar zilele trecute, Tribunalul Argeș l-a condamnat la 7 ani de închisoare, însă decizia nu este încă definitivă.