Bebeluş găsit abandonat într-o scară de bloc. Mama este căutată de poliţişti

Un bebeluş de 5 zile a fost găsit abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii o caută pe mama bebeluşului, făcând cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

12 feb. 2021, 13:26
Bebeluş găsit abandonat într-o scară de bloc. Mama este căutată de poliţişti

Descoperire şocantă făcută de o femeie în Râmnicu Vâlcea. Joi seara aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a găsit un nou-născut abandonat într-un scaun de transport auto în scara unui bloc din cartierul Ostroveni.

Citeşte şi: Rezultatele autopsiei bebeluşului din Suceava: asfixie cu lichid pătruns în plămâni, moarte violentă. Preotul care a săvârşit slujba Botezului, suspect în dosarul de ucidere din culpă

Bebeluşul a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi transportat la Maternitatea Râmnicu Vâlcea. Medicii au stabilit că fetiţa are 5 zile şi este într-o stare generală bună. Conform gazetavalceana.ro, medicii au stabilit că micuța a fost născută acasă, pentru că ombilicul său era prins cu o clemă care nu se folosește la spital.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Vâlcea o caută acum pe mama fetiţei. Femeia va fi cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Citeşte şi: Mărturia tatălui bebelușului mort după botez. Băiețelul a înghit 110 mililitri de apă. Reacția Patriarhiei