Bebeluş, la un pas de moarte: A căzut de la etajul 6 şi a rămas suspendat de un grilaj VIDEO

Scene dramatice într-un oraş din sudul Chinei. Un copil a căzut de la etajul şase ale unei clădiri şi a rămas suspendat, cu capul blocat într-un grilaj. Un trecător s-a căţărat până la el şi l-a ţinut în braţe timp de 20 de minute, pînă la sosirea echipelor de intervenţie. Pompierii spun că tânărul curajos a salvat astfel viaţa copilului.

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 07:14
Bebeluş, la un pas de moarte: A căzut de la etajul 6 şi a rămas suspendat de un grilaj VIDEO

Copilul are doar un an şi jumătate, iar mama lui l-a lăsat singur în cameră deoarece credea că doarme. Băieţelul s-a ridicat însă din pat şi vrut să iasă pe fereastră. El a căzut de la etajul 6 al clădirii şi s-a oprit un nivel mai jos cu capul blocat într-un grilaj. Vecinii au sunat imediat la urgenţe dar pompierii au avut nevoie de 20 de minute ca să ajungă la locul incidentului. Un trecător care a observat că micuţul este în pericol să se sufoce, a sărit să-l ajute. El s-a căţărat pe o clădire învecinată după care a făcut un salt de un metru, ca să ajungă la băieţelul spânzurat.

„Am încercat să-l împing în sus să-l scot de acolo, dar nu am reuşit. Tot ce puteam face era să-l ţin în braţe ca să poată respira. La sosire, pompierii mi-au spus să-l înfăşor într-o pătură. Eu nu mă gândisem la asta. Mă gândeam doar cum să-l salvez”, a povestit salvatorul.

Tânărul a fost felicitat de întreaga comunitate şi a devenit un adevărat erou. „Eu credeam că fiul meu doarme în acele momente. Îi sunt foarte recunoscătoare omului care l-a ajutat”, spune mama înlăcrimată a copilului. Micuţul a fost dus la spital, iar medicii spun că îşi va reveni complet.