Bebelușa Oana Ioniţă divorțează de Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie: „Nu e deloc plăcut”

Bebelușa Oana Ioniță se desparte de tenorul Florin Butnaru. Cei doi trebuiau să împlinească zece ani de căsnicie, dar și-au spus adio.

25 mai 2023, 00:15

Bebelușa Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit în 2013, când au făcut o nuntă fabuloasă, într-o grădină de vară, iar domnișoară de onoare le-a fost chiar fiica din prima căsnicie, Isabel, și nași Mihai Găinușă și soția lui.

Bebelușa Oana pare că a fost urmărită de o serie de ghinioane, în ultimul an. A trecut prin două intervenții chirurgicale, la picior, iar în urma neînțelegerilor cu soțul ei, tenorul Florin Budnaru, cu care are un fiu, pe Mihai Maxim, în vârstă de 9 ani, a fost nevoită să depună cererea de divorț.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Andrei Krișan, învins în marea finală

Oana Ioniță a confirmat pe Facebook despărţirea: „La inceputul acestui an am inceput procedura de divort intre mine si sotul meu.
Decizia de a ne desparti a venit in urma diferentelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Speram sa trecem cat mai usor si repede prin acest proces de separare. Imi doresc sa am parte de discretie pentru mine si familia mea, va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Nașul Mihai Găinușă regretă divorțul finilor săi: „Am auzit, da. Chiar regret, dar e vorba de viețile lor. Ei știu mai bine’.

Bebelușa Oana Ioniță a mai precizat și că nu mai are nicio afacere comună cu tenorul Florin Budnaru. „Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

În 2021, cei doi păreau foarte fericiți împreună și declarau într-un interviu pentru revista OK! că și-au cumpărat o casă nouă, iar Oana spunea că abia așteaptă să treacă pandemia pentru a-și vedea soțul pe scenă și a-l răsplăti cu aplauze.

Oana Ioniță are o fiică, pe Isabel (13 ani), dintr-o altă relație, cu David, de meserie arhitect, pe care l-a cunoscut în Spania, pe vremea când ea era coregraf. Iată ce declara Oana, în 2012, la e emisiune de la Acasă TV:

„Relaţia mea cu tatăl fetiţei s-a terminat în urmă cu un an şi jumătate. Am fost o perioadă destul de lungă singură, nu am avut probleme, am rămas în relaţii bune, nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să intrăm în conflict. El este foarte ocupat, dar poate să vină oricând în România să o vadă pe Isabel.

Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”

Eu m-am mutat în Spania, am vrut să-mi întemeiez o familie cu el, mi-am dorit o căsnicie, mi-am dorit să rămân acolo, am încercat să avem o familie, să fim fericiţi, din păcate lucrurile nu au funcţionat. Am încercat şi am hotărât de comun acord să mă întorc în ţară, el e foarte fericit cu viaţa lui din Spania.

Nu a mai fost armonie şi asta a fost. Acum sunt bine, contează că Isabel e fericită. Am avut depresie postnatală. Mama mea a fost cea mai importantă prezenţă din viaţa mea nu am simţit nicio clipă durerea despărţirii de David. Nu am niciun regret, mi-am dorit foarte mult copilul’.