Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Andrei Krișan, învins în marea finală

Dan Ursa a câștigat Finala Survivor România 2023 și pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Survivor România, cel mai dur reality show, care a debutat pe data de 9 ianuarie a ajuns miercuri seară, 24 mai, la final.

24 mai 2023, 23:43

Andrei Krișan a câștigat Survivor România 2023. Dan Ursa, învins în marea finală .Aventura Survivor România 2023 a ajuns la final, după luni întregi de nervi întinși la maximum, trasee grele și momente de cumpănă pentru Războinici și Faimoși.

Citește și Câștigător Survivor România 2023. Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Andrei Krișan, învins în marea finală

După votul publicului, câștigătorul acestui sezon Survivor România 2023 este Dan Ursa.

Ultimul joc al acestui sezon a fost în trei etape. În primă fază, cei trei concurenți au disputat un joc de calificare contra timp, în cadrul căruia Andrei Krișan s-a clasat pe primul loc, Dan Ursa pe locul doi, iar pe trei Carmen Grebenișan.

În cel de-al doilea traseu, lupta s-a dat între Carmen Grebenișan și Dan Ursa, care au ieșit la egalitate. Apoi, Andrei Krișan și Dan Ursa s-au duelat în ultima pentru ca unul dintre ei să intre în direct în a doua sesiune de votare. Dan Ursa a pierdut duelurile cu Andrei Krișan și va intra la votul publicului, alături de Carmen Grebenișan.

La scurt timp după ce a început consiliul live al Survivor, Carmen Grebenișan a fost eliminată în prima sesiune de vot, iar Dan Ursa a fost desemnat cel de-al doilea finalist.

„Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.

Dan Ursa a intrat alături de Andrei Krișan la votul publicului care l-a desemnat câștigătorul Survivor România 2023.

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

Dan Ursa are 40 de ani  și este din Cluj. Câștigătorul Survivor 2023 este de meserie director zonal vânzări, iar pe lângă fiica și soția lui,  războinicul a avut parte de o echipă întreagă de susținători printre care se numără și Primăria din Tășnad.

Reprezentanții primăriei din Tășnad a făcut tot posibilul pentru a mediatiza evoluția lui Dan Ursa la Survivor România 2023.

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Tășnad.

Miercuri seară, prietenii lui Dan Ursa, dar și localnicii din Tușnad s-au adunat în parc pentru a viziona marea finală Survivor România 2023 și să își susțină favoritul.

Citește și Cei patru semifinaliști Survivor România 2023. Telespectatorii își vor putea vota favoriții în curând