Bebelușul gigant din Indonezia! Este atât de gras încât încape în hainele tatălui său

Un bebeluș de 16 luni din Indonezia cântărește cât un copil de opt ani, iar mama sa a fost nevoită să îl îmbrace în hainele tatălui său, care este mic de statură și are 41 de ani.

23 feb. 2023, 10:53
Bebelușul gigant din Indonezia! Este atât de gras încât încape în hainele tatălui său

Muhammad Kenzi Alfaro este bebelușul din Indonezia care a șocat o lume întreagă. La nici doi ani, micuțul cântărește 27 de kilograme și se pare că are aceeași greutate ca un copil de opt ani.

La cele 16 luni pe care le are, bebelușul ar fi trebuit să cântărească aproximativ 10 kilograme, conform thescottishsun.co.uk

Citiți și: Cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade în Indonezia! Există risc de tsunami

Imaginile cu bebelușul gigant din Indonezia au devenit virale pe internet

În imagini, micuțul uriaș apare alături de tatăl lui, care îl ademenește cu mâncare, mai exact cu chipsuri.

Mama lui Kenzi spune că bebelușul ei este atât de mare încât nu încape în cărucior. Din cauza faptului că este obez, copilul nu poate să stea în picioare și pe scaun fără să fie susținut. Mai mult, copilul este atât de gras încât poate încăpea deja în hainele tatălui său, care este mic de statură și are 41 de ani.

Femeia mai spune că acesta folosește scutece de mărimea XXXL.

După ce au descoperit greutatea băiatului, asistenții medicali din Indonezia s-au oferit să îi acorde acestuia îngrijiri ambulatorii intensive.

Micuțul face o mulțime de investigații și tratamente la Spitalul Hermina Bekasi, unde medicii fac eforturi ca el să mai piardă în greutate.

Citiți și: Foto! Wow cât s-a îngrășat Andreea Marin! Fosta „Zână a Surprizelor” s-a facut blondă și este de nerecunoscut după ce a luat 10 kilograme în plus!