Foto! Wow cât s-a îngrășat Andreea Marin! Fosta „Zână a Surprizelor” s-a facut blondă și este de nerecunoscut după ce a luat 10 kilograme în plus!

Andreea Marin a fost surprinsă în mall, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Diva și-a schimbat total look-ul și cu greu mai poate fi acum recunoscută. A renunțat la tocuri și rochii elegante, iar acum poartă haine largi și adidași.

23 feb. 2023, 09:17

Andreea Marin se declară fericită și împlinită alături de Adrian Brâncoveanu. Împlinită la propriu, deoarece vedeta a luat proporții și s-a îngrășat destul de mult în ultimul timp.

Andreea Marin a pierdut lupta cu kilogramele

Citiți și: Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

„Adepta sloganului Nu există nu se poate” se pare că a pierdut lupta cu kilogramele și nu a reușit să slăbească, iar formele de altă dată au dispărut. Vedeta arată diferit față de acum câțiva ani, mai ales că și-a schimbat și culoarea podoabei capilare și a ales să se facă blondă.

Chiar și așa, fosta „Zână a Surprizelor” se simte bine în pielea ei. Prezentatoare tv a fost surprinsă de paparazzi Cancan la brațul iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, cu care este împreună de mai bine de 6 ani.

Cei doi îndrăgostiți au ieșit la o plimbare într-un mall din nordul Capitalei, acolo unde au mâncat și au colindat magazinele. Andreea și partenerul ei au ales să servească prânzul într-un restaurant cu specific grecesc, acolo unde și-au răsfățat papilele gustative cu preparate speciale.

După ce s-au „alimentat”, cei doi au decis să facă puțină mișcare și au pornit la o plimbare prin magazine. Andreea Marin s-a simțit bine alături de iubitul ei mai tinerel. La început, cei doi au avut o relație distanță, deoarece în trecut, Adrian Brâncoveanu a fost consul la Tripoli, în Libia și a trăit o perioadă în Tunisia.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani și Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 38 de ani, trăiesc de 6 ani o frumoasă poveste de dragoste, deși între ei este o diferență de vârstă de 10 ani.

Cei doi sunt împreună din mai 2017, iar Andreea Marin spune că relația lor este mai solidă ca oricând.

„Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, spunea vedeta, în urmă cu ceva timp.

Vezi pe cancan.ro mai multe imagini paparazzi cu Andreea Marin.

Citiți și: Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate”. Imagine rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu