Anunţ şocant făcut de Bebino, liderul Clanului Sportivilor. Decizie-bombă a interlopului care a supravieţuit unei crime la comandă

Marius Alecu, alias "Bebino" sau "King Kong din Berceni, a luat o decizie radicală după ce a scăpat cu viaţă ca prin minune după o tentativă de omor. Liderul Clanului Sportivilor se află în arest la domiciliu.

16 oct. 2020, 13:19
Anunţ şocant făcut de Bebino, liderul Clanului Sportivilor. Decizie-bombă a interlopului care a supravieţuit unei crime la comandă

Marius Alecu s-a decis să-și câștige pâinea cinstit, ca angajat la o firmă, astfel că a depus o cerere la judecătorie ca să fie lăsat să plece din arestul la domiciliu. Interlopul acuzat de tentativă de omor a solicitat instanței să îi aprobe niște permisii din arestul la domiciliu, „pentru prezentarea la locul de muncă, la cursuri de învăţământ sau de pregătire profesională ori la alte activităţi similare sau pentru procurarea mijloacelor esenţiale de existenţă, precum şi în alte situaţii temeinic justificate, pentru o perioadă determinată de timp, dacă acest lucru este necesar pentru realizarea unor drepturi ori interese legitime ale inculpatului”.

Lovitură CRUNTĂ pentru interlopul BEBINO. Decizie de ultimă oră luată de INSTANŢĂ

Recent, în timp ce se afla în arest la domiciliu, Bebino a organizat petrecerea de moț a băiețelului său. La eveniment au fost prezente peste o sută de persoane, majoritatea membri marcanți ai Clanului Sportivilor, care au băut și au dansat până dimineață, fără să țină cont de regulile de distanțare socială.

Bătaie cruntă cu luptători MMA într-un restaurant din Bucureşti. Ambulanţa a fost chemată pentru Mustaţă SCENE ŞOCANTE

Marius Alecu a fost implicat, la începutul acestui an, într-un conflict sângeros, în zona Tei-Toboc din sectorul 2, în urma căruia aproape a ucis un adversar, după ce i-a înfipt cuțitul în gât. La rândul său, Bebino a fost lovit cu săbiile, fiind tăiat pe piept, pe spate, la picioare și la mâini, pierzându-și două degete. Acuzat de tentativă de omor, acesta a fost lăsat acasă, din motive medicale, și s-a mutat la țară, într-o localitate din județul Călărași.