Lovitură CRUNTĂ pentru interlopul BEBINO. Decizie de ultimă oră luată de INSTANŢĂ

Marius Alecu, alias Bebino, lider al Clanului Sportivilor, este cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor. Interlopul a ratat ocazia de pleca din țară. În plus, a fost pus să plătească și cheltuielile de judecată.

30 mart. 2020, 18:33
Lovitură CRUNTĂ pentru interlopul BEBINO. Decizie de ultimă oră luată de INSTANŢĂ

Bebino a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care a solicitat ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara, imediat ce a fost eliberat din arest şi trimis acasă pentru a se recupera, după ce a fost măcelărit de un clan rival. Marius Alecu a încercat iniţial la Tribunal, însă, cum această instanţă i-a respins cererea, a contestat-o. Zilele trecute, însă, a primit o veste care i-a spulberat orice speranţă. Ba, mai mult, a fost obligat să plătească și pentru procesul deschis la Curtea de Apel București.

Bătaie cruntă cu luptători MMA într-un restaurant din Bucureşti. Ambulanţa a fost chemată pentru Mustaţă SCENE ŞOCANTE

„Respinge, ca nefondată, contestația formulată de contestatorul-petent-condamnat Alecu Emil-Marius împotriva Sentinţei penale nr.1.934/19.XII.2019 a Tribunalului București – Secția I-a penală, din Dosarul nr.33491/3/2019*. În temeiul art.275, alin.2, Cod de procedură penală, îl obligă pe contestatorul-petent-condamnat la plata sumei de 400 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au decis magistrații.

La începutul acestui an, Cezar Petcu, zis Joe, l-a tăiat pe Marius Alin Alecu, zis Bebino din cauza unor discuţii care ar fi plecat de la bani şi de la droguri: „La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”.

Cutremur în lumea interlopă. Lovitură DEVASTATOARE pentru CLANUL CORDUNEANU

Cezar Petcu a fugit imediat după comiterea faptei şi s-a predat după câteva zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor. La scurt timp, MArius Alecu a fost săltat de poliţie direct din spital şi dus în arest, pentru a fi cercetat tot pentru tentativă de omor, însă a contestat mandatul, iar judecătorii l-au lăsat să plece acasă.