Liderul Clanului Sportivilor, măcelărit în stradă. Primele imagini din momentul conflictului sângeros – VIDEO

Au apărut primele imagini de la conflictul sângeros î urma căruia "Bebino", liderul clanului Sportivilor a fost "executat" de Cezar Petcu, zis Joe.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 07:37
Liderul Clanului Sportivilor, măcelărit în stradă. Primele imagini din momentul conflictului sângeros – VIDEO

În imaginile difuzate de Cancan se poate vedea cum cel supranumit ”King Kong din Berceni fuge, pe strada îngustă, după ce a fost ”masacrat” de Cezar și de gașca lui.

VEZI VIDEO AICI

Emil Marius Alecu, zis Bebino, a fost reţinut în urma conflictului violent care a avut loc joi seară, în zona Tei – Toboc din Capitală, între două grupuri de interlopi, fiind acuzat de tentativă de omor.

„Astăzi, 15.01, în urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei-Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, anunţă Poliţia Capitalei.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arată Bebino, şeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia FOTO

Emil Marius Alecu, zis Bebino, rănit în timpul altercaţiei, a rănit la rândul său un tânăr aflat în stare gravă în spital.

RĂZBOIUL CLANURILOR. Bebino, filmat în timp ce rupe în bătaie un rival de temut: i-a dat „interval”. Atenţie, imagini şocante! VIDEO

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, s-a predat luni poliţiştilor şi a fost deja arestat preventiv.