Becali, MESAJ EMOŢIONANT din închisoare. Promite să plătească statului român 700.000 de euro

Gigi Becali a transmis, prin intermediul avocatului său, un mesaj emoţionant din închisoare. Becali a scris pe o coală de hartie pe care i-a dat-o lui Pavel Abraham că acceptă pedeapsa primită şi că o execută cu demnitate. Călugării veniţi de la Muntele Athos vor să obţină o întrevedere cu Preşedintele Traian Băsescu pentru a-l convinge să-l graţieze pe Becali.

RomaniaTV.net
24 iun. 2013, 09:36
Becali, MESAJ EMOŢIONANT din închisoare. Promite să plătească statului român 700.000 de euro

Gigi Becali a redactat o scrisoare în care a susţinut că în ultimii 17 ani ar fi donat statului şi persoanelor fizice aproximativ 30 de milioane de euro.

„Sunt acuzat şi condamnat pentru furtul a 700.000 de euro acum 17 ani. De atunci am făcut doi copii, am fost ales deputat, am redat societăţii româneşti prin acte de caritate un echivalent de 30 de milioane de euro pentru spitale, biserici şi persoane fizice care au mers la tratamente”, a scris Becali.

Gigi Becali susţine că în această săptămână va da statului român 700.000 de euro, sumă cu care a prejudiciat statul român în cazul transferurilor de terenuri cu MApN.

„Pentru a nu rămâne dator nimănui, domnul Gigi Becali a afirmat că va plăti în această săptămână cei 700.000 de euro pentru a acoperi acel prejudiciu stabilit de instanţă şi astfel înţelege să-şi îndeplinească obligaţiile sale”, a declarat, luni, Pavel Abraham, avocatul latifundiarului.

Becali îşi leagă speranţele de ieşire din închisoare de Biserica ortodoxă şi de călugării de la Muntele Athos. Potrivit avocatului, călugării veniţi de la Muntele Athos vor să obţină o întrevedere cu Preşedintele Traian Băsescu pentru a-l convinge să-l graţieze pe Becali.