Becali, după victoria cu Maccabi: E o bucurie imensă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la finalul partidei cu Maccabi Haifa, scor 4-2 (2-2), contând pentru etapa a patra a Ligii Europa, că suporterii au fost extraordinari şi era păcat ca gruparea "roş-albastră" să nu câştige, iar apoi s-a urcat pe maşină la îndemnul suporterilor.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 06:31
Becali, după victoria cu Maccabi: E o bucurie imensă

„E o bucurie imensă, pentru că am marcat în zece oameni. Publicul a fost extraordinar şi era şi păcat să nu câştigăm. A fost ca în Liga Campionilor pe vremuri”, a spus Becali.

Gigi Becali a fost aşteptat la ieşirea de la tribuna oficială de către suporteri care au scandat „Mitică la puşcărie”, şi l-au îndemnat să urce pe maşină, iar finanţatorul stelist s-a conformat.

Impresarul Victor Becali a afirmat că Steaua mai are nevoie de trei puncte pentru a se califica în 16-imile de finală ale Ligii Europa. „După eliminarea corectă a lui Costea, Steaua a dominat fără probleme şi a arătat ca o echipă care poate câştiga un meci în zece oameni. Asta înseamnă o echipă de atitudine, bravo lor că au câştigat. Cred că le mai trebuie trei puncte pentru calificare. Pot câştiga acasă meciul fără probleme şi se pot califica. Nu ştiu ce a vorbit Gigi cu jucătorii, dar meritul lui este că îi plăteşte”, a afirmat Becali.

Victor Becali felicită pe FC Vaslui pentru victorie şi consideră că Rapid este „la pământ”. „Nu aş fi crezut că Vaslui va câştiga, au bătut pe Sporting, merită felicitări, în schimb Rapidul este la pământ, după 1-3 cum să fie altfel? A pierdut şase puncte cu Legia, nu a avut nicio şansă în faţa lor”, a explicat Victor Becali.

Steaua Bucureşti a obţinut prima victorie în grupa J a Ligii Europa şi a reuşit primul succes al unei echipe din România pe Arena Naţională, după ce a învins, joi seară, cu scorul de 4-2 (2-2), formaţia israeliană Maccabi Haifa, în etapa a patra a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Tatu ’13, Fl. Costea ’28, Tănase ’64, ’84, iar pentru Maccabi au înscris Meshumar ’36, Katan ’40.