Becali Hotels se deschide luna viitoare în staţiunea Venus. Fiica cea mare a lui Gigi Becali se ocupă de afacerile pe litoral ale patronului FCSB

Theodora Becali, fiica cea mare a lui George Becali, pregăteşte redeschiderea fostului hotel Inter din stațiunea Venus, sub denumirea Becali Hotels.

05 mai 2022, 12:20
Becali Hotels se deschide luna viitoare în staţiunea Venus. Fiica cea mare a lui Gigi Becali se ocupă de afacerile pe litoral ale patronului FCSB

Hotelul Inter din staţiunea Venus, care făcea parte din grupul de firme Interagro, a fost scos la licitație încă din 2019, iar Gigi Becali l-a cumpărat în toamna anului trecut cu 6,8 milioane de euro. Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie (n.r. – Ioan Niculae, patronul Interagro) și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, declara la vremea respectivă Gigi Becali, pentru Economica.net.

Citeşte şi Gigi Becali şi-a cumpărat un hotel la mare. Câţi bani a plătit latifundiarul din Pipera

Între timp, ginerele şi fiica acestuia pun bussines-ul pe picioare. „Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului“, a declarat, pentru Profit.ro, Mihai Mincu, soţul Theodorei Becali.

Citeşte şi Hotelul REX din Mamaia, deţinut de familia lui Dan Adamescu, pe cale să fie vândut! Un important grup israelian e dispus să plătească milioane de euro pentru perla litoralului românesc!