Becali, lovitură grea pentru Anamaria Prodan: „Tot timpul, Reghecampf va fi pentru noi un om aparte”. Ce spune despre bătaie: „Nici nu am vrut să văd înregistrarea!”

Laurențiu Reghecampf are ușa deschisă la FCSB! Gigi Becali este alături de antrenor în conflictul cu Anamaria Prodan. 

25 sept. 2022, 10:57

În plin proces de divorț, Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în stradă ca într-o scenetă proastă de la „Ochii dim umbră” și au ajuns la sediul poliției din Snagov.

Gigi Becali regretă situația prin care trece acum antrenorul lui Neftchi Baku: „Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a reacționat Becali când a auzit de conflictul dintre Anamaria Prodan și antrenor.

Reghecampf și Anamaria Prodan au primit ordine temporare de restricție și le-au fost întocmite dosare penale pentru deranjarea ordinii publice. „Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte„, a mai spus Gigi Becali despre Laurențiu Reghecampf, semn că antrenorul are oricând ușa deschisă la FCSB.

Anamaria Prodan a trimis filmarea cu bătaia la clubul unde Reghecampf este antrenor. Acesta riscă să fie dat afară

Reghecampf antrenează în Azerbaidjan, dar e dispus să vină pentru a treia oară la FCSB. „Nu am avut discuții cu Gigi despre preluarea echipei. Gigi Becali îmi este ca un frate, un prieten apropiat. Mereu discutăm despre multe lucruri și sfaturile lui mereu m-au ajutat! Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei. Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet!”, a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit Digi Sport

Laurențiu Reghecampf, scandal cu Anamaria Prodan

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf a mers la reședința din Snagov pentru a-și vedea fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Doar că acolo, Reghecampf a fost întâmpinat de Anamaria Prodan, iar între cei doi s-a iscat un scandal monstru care s-a lăsat și cu câteva lovituri.

După ce s-au reclamat reciproc la poliție, cei doi au fost chemați la secție pentru declarații, iar autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor pentru violențe în familie. De asemenea, cei doi s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru următoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul. Antrenorul celor de la Neftci Baku a evitat să vorbească direct despre conflictul cu Anamaria Prodan și s-a limitat în a vorbi despre consecințele pe care conflictul cu impresara le are asupra fiului său.

Anamaria Prodan susţine că Reghe ar fi intrat cu forţa în casa ei şi ar fi ameninţat-o: „Că o să mi se întâmple nişte nenorociri cumplite, că mă bagă în portbagaj, că mă omoară”

”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf!
La rândul ei, Anamaria Prodan a declarat public că ar fi fost agresată fizic de către antrenorul lui Neftci Baku (Azerbaidjan), vineri seară, la reședința din Snagov, acolo unde locuiește și băiatul celor doi, Laurențiu Reghecampf jr și unde, până nu demult, cei doi au stat împreună.

”A venit să-și exercite dreptul de a-și vedea copilul, dar a venit de fapt să-și amenințe copilul și atât. A început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că-l omoară, ne amenință cu moartea pe toți. A intrat în casă fără acordul nimănui, prin efracție.

Care este motivul real pentru care a mers Reghecampf vineri, la Snagov. Dezvăluirile care schimbă totul, Anamaria Prodan riscă inclusiv închisoarea
Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față, sari în mașină peste el, ce am putea noi să facem? Să-l lăsăm să ne bată, să ne târască? M-a târat, a vrut să dea în mine. Ajunge! Uită-te cum îmi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon”, a spus Anamaria Prodan, după ce a ieșit de la declarații.