Becali: Mă tu Vlad Moisescu, cum să te poţi numi politician?

Omul de afaceri George Becali l-a criticat luni seară la România TV pe Vlad Moisescu, liderul PNL Sector 1, că nu a fost vizibil ca politician în 22 de ani.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 20:09
Becali: Mă tu Vlad Moisescu, cum să te poţi numi politician?

Gigi Becali l-a atacat dur pe liderul PNL Sector 1, Vlad Moisescu, căruia i-a reproşat că nu a fost vizibil ca om politic până acum, deşi activează de peste 20 de ani.

„Dacă eşti de 22 de ani în politică, şi nu ţi-am văzut faţa niciodată şi ţi-o văd acum o dată, după 22 de ani. Acel om se numeşte Moiesecu Andu, sau cam aşa ceva. Mă tu Vlad Moisescu cum să te poţi numi politician dacă eu în 22 de ani nu ţi-am văzut faţa o dată. Ţi-am văzut-o o singură dată, acum. Cum să te poţi numi politician? Nu înţeleg asta”, a declarat George Becali, la România TV.

Biroul Politic Central al PNL a aprobat săptămâna trecută, la solicitarea preşedintelui partidului, Crin Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul Naţional Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, în frunte cu Vlad Moisescu.

Liderul PNL Sector 1 Vlad Moisescu a declarat, vineri, că în şedinţa conducerii centrale a partidului a fost acuzat de preşedintele PNL, Crin Antonescu, de „trădare” a partidului şi de faptul că a fost de partea lui Traian Băsescu la referendumul de demitere a şefului statului.