Belgia: Două camioane şi alte maşini au fost incendiate în zona Charleroi

Incendii voluntare au fost semnalate în noaptea de duminică spre luni în Belgia, în zona Charleroi. În incendiile provocate au fost implicate două camioane şi mai multe maşini aflate în acea zonă, scrie presa belgiană.

RomaniaTV.net
28 dec. 2015, 10:02
Belgia: Două camioane şi alte maşini au fost incendiate în zona Charleroi

Incendiile au fost provocate intenţionat şi au vizat două camioane semi-remorcă staţionate la Gilly şi Montaignies-sur-Sambre (în Charleroi) şi cel puţin alte două maşini. Poliţia locală a deschis o anchetă asupra acestui caz.

Prima incendiere s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei locale 02:00. Focul a fost pus în dreptul rezervorului de combustibil al unuia dintre cele două camioane care staţionau în zonă. Vehiculul a fost mistuit de flăcările incendiului care s-au extins cu repeziciune şi la un vehicul din apropiere care era parcat în acea zonă.

Vezi şi Şase maşini, mistuite de flăcări în Hunedoara. Incendiul a fost observat târziu, focul a avut timp să se extindă

După o jumătate de oră de la prima incendiere, un alt camion, de mare tonaj, care era parcat pe o altă stradă, la aproximativ trei kilometri distanţă de cea unde avusese loc primul incident, a fost incendiat şi distrus de flăcări. Şi acest incendiu s-a propagat la unele dintre vehiculele din apropiere avariindu-le.

Poliţai locală a informat că nu s-a depistat deocamdată existenţa vreunei legături între cele două incendieri de camioane dar, cel mai probabil, acestea au fost rezultatul unor acte criminale.