Bella Santiago se pregăteşte de nuntă: „Vreau să am două rochiţe”. Cine este şi cum arată soţul ei

Bella Santiago se pregăteşte de nuntă. Pe numele său real Resciebelle Barrios Santiago, filipineza a uimit România cu vocea sa inconfundabilă la concursul de talente “X Factor. Solista a cunoscut succesul în România, dar şi marea dragoste.

22 dec. 2022, 09:15
Bella Santiago se pregăteşte de nuntă: „Vreau să am două rochiţe”. Cine este şi cum arată soţul ei
Bella Santiago se pregăteşte de nuntă

Bella Santiago se pregăteşte de nuntă. Artista trăiește frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore, de profesie kinetoterapeut.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun (solistul trupei Jukebox) și s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil. Cei doi s-au căsătorit civil în 2017, dar pandemia le-a stricat nunta, care a fost reprogramată pentru anul viitor, în luna mai. Acum, pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Bella Santiago: „Acest proiect m-a schimbat foarte mult”

Bella Santiago se pregăteşte de nuntă

Noi suntem pe relaxare, deocamdată! Noi am avut în plan să facem nunta în 2019, dar a venit pandemia și ne-a stricat planurile. Și de atunci în fiecare an ziceam la anul, la anul, dar acum chiar la anul va fi!

Ne pregătim de nunta noastră, o să mergem la locație și o să vedem.Am găsit deja un loc care-mi place foarte mult, e aici în București. Mie îmi place mult să fie lângă lac, la Snagov, pe acolo.

Vreau să am două rochițe, una pentru petrecere și una pentru biserică. La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă!

Avem doar o pereche de nași pentru că așa a vrut soțul meu. El este român și eu sunt filipineză, respectăm tradiția ca la români. În Filipine avem 10 nași! Facem, dar o nașa asa, pe românește!„, a declarat Bella Santiago, pentru Click.ro.

Bella Santiago a câștigat concursul de talente “X Factor” ( de la Antena 1) în 2018, iar în 2016 a ajuns și în finala “Românii au talent” (Pro TV). Frumoasa filipineză are o fiică, în vârstă de 11 ani, pe nume Kescielle, pe care o crește împreună cu actualul ei soț.