CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Bella Santiago: „Acest proiect m-a schimbat foarte mult”

CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Bella Santiago s-a remarcat încă din prima ediţie prin apariţiile efervescente, ţinute, dar mai ales vocea cu care a cucerit tot platoul emisiunii, dar şi pe telespectatori.

04 feb. 2022, 14:43
CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Bella Santiago: „Acest proiect m-a schimbat foarte mult”
CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022

CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Finalista a recuperat destul de mult din avansul celorlalte concurente, care sunt de şase luni în competiţie, ea având abia două. A mărturisit că şi-ar fi dorit să fie de la început, pentru a arăta tot ce poate în materie de momente şi styling.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo ai stil!” s-a ales cu dosar după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive

CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022

Despre Marea Finală, Bella Santiago a spus că mizează pe cei care o susţin, pe familie şi apropiaţi. „Familia mea care este alaturi de mine mereu, fanii mei care ma iubesc si talentul pe care mi l-a dat Dumnezeu…pe asta mizez.

Nu ai timp sa mananci, in afara de Bravo, ai stil! nu mai poti face nimic. Fugi dupa haine, fugi la croitorie, nu ai timp pentru tine, pentru familia ta. Faci totul sa iasa cel mai bine!

Acest proiect m-a schimbat foarte mult. Ma uit in oglinda sa arat mai bine, sunt artist si am nevoie de o imagine mai buna„, a declarat Bella Santiago la Kanal D.

Cat despre premiul cel mare, Bella Santiago a dezvaluit ca vrea sa ii asigure un viitor fiicei sale, daca ar fi sa castige cei 100 000 de lei. „Ii pun la banca, reinvestesc in restaurantul pe care il am pentru viitorul fiicei mele.