Benone Sinulescu a dispărut de două luni din spaţiul public. Anunţ de ultimă oră despre starea artistului

Benone Sinulescu trebuie să se odihnească și să ia un tratament medicamentos. Acesta a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile.

07 oct. 2021, 17:47
Benone Sinulescu a dispărut de două luni din spaţiul public. Anunţ de ultimă oră despre starea artistului

Veşti bune despre Benone Sinulescu. Se pare că deși medicii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate, o minune ar fi făcut ca artistul să-și revină. În urmă cu două luni, Benone Sinulescu a trecut prin momente grele, după ce artistul a căzut în casa de la țară, în data de 8 iulie.

Acum, starea de sănătate a artistului de muzică populară este stabilă, după ce a stat internat aproape două săptămâni pentru investigarea şi rezolvarea unor probleme cardiace.

Benone Sinulescu a fost apoi externat, iar acum se află acasă și se simte tot mai bine, conform declarațiilor apropiaților săi, care sunt de părere că rugăciunile celor apropiați i-au transmis energia puternică care l-a ajutat să se refacă.

”Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă […].Totul spre bine și mă bucură tare mult […] Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a declarat recent Nicolae Datcu, prietenul foarte bun a lui Benone Sinulescu, potrivit Antena Stars. 

Cum se simte Benone Sinulescu. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a artistului. Nicolae Datcu: „Nea Beni glumeşte cu asistentele”
Amintim că artistul în vârstă de 84 ani a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară, după care a fost internat la Spitalul Județean Arad. Soția solistului a spus că starea de sănătate a lui este una foarte bună. Ea i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce-l privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului său.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat. Cântărețul refuză să fie operat!