Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat. Cântărețul refuză să fie operat!

Benone Sinulescu se simte din ce în ce mai bine. Prietenul și confidentul său, Valetin Guia, a vorbit la România TV despre starea de sănătate a artistului și le-a transmis telespctatorilor un mesaj din partea acestuia.

08 aug. 2021, 16:45
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat. Cântărețul refuză să fie operat!

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. ”Dumnezeu ne iubește! Rugati-va si va dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui optiune, sa treaca si sa ramana pe medicamente, medicii i-au dat si varianta operatiei. Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicatia si da rezultate.

Atata timp cat melodiile lui si lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trai vesnic. Nea Beni va iubeste pe toti cu manutele alea va mai intoarce roata. Tatal Ceresc ne iubeste si ni-l mai lasa aici sa ne mai bucure sufletele.”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat

Pe 1 august, impresarul artistului a povestit cum se simte Benone Sinulescu, după ce a fost externat din spital, dar şi ce recomandări i-au făcut medicii. Interpretul de muzică populară a fost externat, deși se spusese că ar fi trebuit să suporte o intervenție chirurgicală.

Totuşi, deşi la prima vedere ar părea că externarea înseamnă că starea de sănătate a artistului este bună, lucrurile nu stau chiar aşa, iar Nea Beni va avea nevoie de observaţie medicală o perioadă.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad. Familia le-a solicitat medicilor să nu ofere informaţii despre starea lui de sănătate!
Ionuț Pavel, impresarul cântărețului, a dat câteva declarații pentru Wowbiz despre starea în care se află Benone Sinulescu în acest moment.

Cântărețul a fost externat din spital în urmă cu o săpămână, iar de atunci Benone Sinulescu a început să se simtă mai bine încetul cu încetul. În acest sens, impresarul artistului a declarat că Benone Sinulescu nu putea să se țină pe picioare la momentul externării și a fost nevoie de o targă pentru a-l transporta pe cântăreț.

Benone Sinulescu trebuie să se odihnească și să ia un tratament medicamentos. Acesta a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile.

Citește și: Cum se simte Benone Sinulescu. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a artistului. Nicolae Datcu: „Nea Beni glumeşte cu asistentele”