În ce stare e Benone Sinulescu după ce a fost externat şi ce recomandări i-au făcut medicii

Impresarul artistului a povestit cum se simte Benone Sinulescu, după ce a fost externat din spital, dar şi ce recomandări i-au făcut medicii.

01 aug. 2021, 17:54
În ce stare e Benone Sinulescu după ce a fost externat şi ce recomandări i-au făcut medicii

Benone Sinulescu a fost internat timp de 14 zile în spital, din cauza problemelor grave de sănătate. Interpretul de muzică populară a fost externat, deși se spusese că ar fi trebuit să suporte o intervenție chirurgicală.

Totuşi, deşi la prima vedere ar părea că externarea înseamnă că starea de sănătate a artistului este bună, lucrurile nu stau chiar aşa, iar Nea Beni va avea nevoie de observaţie medicală o perioadă.

Ionuț Pavel, impresarul cântărețului, a dat câteva declarații pentru Wowbiz despre starea în care se află Benone Sinulescu  în acest moment.

Cântărețul a fost externat din spital în urmă cu o săpămână, iar de atunci Benone Sinulescu a început să se simtă mai bine încetul cu încetul. În acest sens, impresarul artistului a declarat că Benone Sinulescu nu putea să se țină pe picioare la momentul externării și a fost nevoie de o targă pentru a-l transporta pe cântăreț.

Impresarul lui Benone Sinulescu: „E clar că ar trebui evaluat măcar o dată pe săptămână, la vârsta lui”

“Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă.

Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță.

Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări.” a spus Ionuț Pavel, pentru sursa citată.

Benone Sinulescu trebuie să se odihnească și să ia un tratament medicamentos. Acesta a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile.

„Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor.

Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, a declarat o altă sursă din apropierea artistului, potrivit Impact.ro.

Citeşte şi: Un şofer de 90 de ani a blocat una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bucureşti pentru că nu-şi mai amintea drumul spre casă