Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga: „Şi-a prevestit moartea”

Benone Sinulescu face dezvăluiri uluitoare despre Cornelia Catanga şi spune că şi-a prevestit moartea. Interpretul de muzică populară a mărturisit că artista de muzică lăutărească avea de ceva timp probleme de sănătate, dar își dorea cu ardoare să cânte.

01 apr. 2021, 08:59
Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga: „Şi-a prevestit moartea”
Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga

Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga. Cei doi au fost extrem de apropiaţi, iar vestea morţii artistei l-a şocat. Îşi aminteşte care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu Catanga, dar și ce mărturii emoționante i-a făcut.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!

Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga

Regretata artistă i-ar fi spus vreodată că simte că nu mai are mult de trăit. „Poate că e bine și acolo unde e, s-a dus ea Sus. Cred că da, cred, (n.r. că și-a prevestit moartea), pentru că era sensibilă, că dacă nu ar fi fost sensibilă, nu cânta. Câteodată avea momente când spunea: eu abia aștept să vină festivalul ăla, eu abia aștept să se întâmple și să mă duc și eu acolo să cânt.

Da, îi citeai pe față. Da, presimțea. Ea tot a avut diferite necazuri, cu casa, copilul, care probabil a terminat studiile prin America, nu știu pe unde se ducea, și era fericită când era copilul ei lângă ea. Îmi pare foarte rău că nu am invitat-o ultima dată la festivalul meu care se ține la Buzău. De ce? Pentru că era un pic cam bolnavă la perioada aia și zic să nu-mi fac de lucru, Doamne ferește și să o am pe conștiință, dar uite că până la urmă tot s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat Benone Sinulescu, la Antena Stars.

Aurel Pădureanu: „Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, este încă în șoc și dărâmat de durere după moartea artistei. Mai mult, e foarte supărat pe promisiunile false care au apărut în presă, în ultimele zile.

Aurel Pădureanu și-a condus sâmbătă soția pe ultimul drum. Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare.

Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor.

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.


loading...
Partenerii noștri