Benone Sinulescu, noi veşti despre starea de sănătate. Soţia artistului rupe tăcerea

Benone Sinulescu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultimele două luni. Ce se întâmplă cu artistul după externare.

20 aug. 2021, 11:10
Benone Sinulescu, noi veşti despre starea de sănătate. Soţia artistului rupe tăcerea

Benone Sinulescu a trecut prin clipe grele în urmă cu aproape două luni, din cauza unor probleme serioase de sănătate. În prezent, starea celebrului cântăreţ este mult mai bună, dar riscurile majore nu au dispărut. Surse apropiate artistului au explicat faptul că, desi veştile sunt bune, deocamdată artistul nu se va întoarce pe scenă.

Valentin Guia, prietenul lui Benone Sinulescu a vorbit, în exclusivitate la România TV,  despre starea de sănătate a acestuia. Amintim faptul că artistul a fost internat la Spitalul Județean Arad, de unde a fost externat pe data de 22 iulie.

În cadrul unui post de televiziune, Guia a declarat că Benone Sinulescu se recuperează și arată din ce în ce mai bine. Cântărețul ar fi început deja să iasă din casă și să se plimbe și totodată ar fi transmis și un mesaj pentru susținătorii săi.

„Dumnezeu ne iubește! Rugati-va si va dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui optiune, sa treaca si sa ramana pe medicamente, medicii i-au dat si varianta operatiei.

Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicatia si da rezultate. Atata timp cat melodiile lui si lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trai vesnic. Nea Beni va iubeste pe toti cu manutele alea va mai intoarce roata. Tatal Ceresc ne iubeste si ni-l mai lasa aici sa ne mai bucure sufletele”, a spus prietenul artistului.

”Solistul este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat cu un alt necaz, cu o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotice”, potrivit Cancan. ro.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat. Cântărețul refuză să fie operat!
De când a fost externat, celebrul interpret de muzică populară nu a oferit nicio declaraţie publică cu privire la cele întâmplate. În schimb, apropiaţii acestuia îi liniştesc pe fani cu veşti bune despre starea acestuia, însă nu suficient de bune pentru ca acesta să poată susţine concerte în perioada următoare.

”Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor. Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, au spus apropiați ai familiei artistului pentru sursa citată.

Soţia cântăreţului a ţinut să lămurească unele informaţii apărute în spaţiul public. ”Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”,  a declarat aceasta.

”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a declarat Elena Sinulescu .