Benzi unice pentru transportul în comun, din toamnă. Anunţul făcut de Nicuşor Dan

Benzi unice pentru transportul în comun, din toamnă. Municipalitatea vrea să facă benzi unice pentru transportul de suprafaţă, a anunţat primarul Capitalei, Nicuşor Dan. El a arătat că în acest mod va creşte viteza de deplasare pe traseele respective.

14 iul. 2021, 20:06
Benzi unice pentru transportul în comun, din toamnă. Anunţul făcut de Nicuşor Dan
Benzi unice pentru transportul în comun

Benzi unice pentru transportul în comun. „În opinia mea, atât mijloacele de transport, cât şi staţiile sunt mult mai curate decât erau anul trecut (…). La fel, au fost făcute progrese în ceea ce priveşte mijloacele de plată. Vrem să facem în această toamnă câteva linii unice, benzi unice pentru transportul de suprafaţă, astfel încât să creştem viteza de deplasare pe aceste linii„, a spus Nicuşor Dan, după întrevederea avută cu primarii de sector pe tema deşeurilor.

Citeşte şi: Reacţii ironice ale bucureştenilor, după ce Nicuşor Dan a anunţat pe Facebook al patrulea tratament împotriva ţânţarilor

Benzi unice pentru transportul în comun

De asemenea, edilul a afirmat că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Bucureşti-Ilfov, care, în linii mari, stabileşte orarul pentru toate mijloacele de transport, reprezintă un progres în domeniul transportului public.

Victor Ponta a lansat un atac etrem de dur la adresa lui Nicușor Dan, în care îl critică pe edil pentru scumpirea nejustificată a transportului public în comun.

Acum am inteles: de la 1,3 lei la 3 lei biletul de autobuz si tramvai / de la 2,5 la 3 lei metroul ; dar preturile NU cresc – ne asigura oficialii Bucurestiului ! Dvs ati inteles ?

Eu am inteles ca pentru traficul rutier din Bucuresti nu exista nicio solutie – nici drumuri mai largi, nici parcari mai multe , nici taxe pentru masinile poluante, nici ridicarea masinilor “nesimtitilor” care blocheaza intersectii , nici semafoare mai bine coordonate, nici macar politisti locali care sa ajute la dirijare in orele de varf . NIMIC!

Acum, in plus, ca sa “ajutam” traficul rutier – se scumpeste si transportul in comun ! Acolo unde, daca nu lua Firea autobuzele din Turcia pentru care a fost injurata non stop, mergeau oamenii si acum cu alea de pe vremea lui Halaicu !

Stiu – PSD este de vina – chiar daca PSD nu mai conduce acum nici Sectorul 1 ( plin de sobolani si gunoaie) nici Primaria Generala unde nimeni nu stie daca mai exista Primar ! Dar totul este bine – sa dormim linistiti – EI vegheaza pentru noi.”, a declarat Victor Ponta în postarea de pe profilul personal.