Bercea Mondial, pedeapsă prelungită până la 10 ani de închisoare

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Craiova la 10 ani de închisoare cu executare.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 12:17
Bercea Mondial, pedeapsă prelungită până la 10 ani de închisoare

Judecătorii Curţii de Apel Craiova au hotărât vineri să mărească pedepsele date de Tribunalul Olt lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Fănicăi Anghel, soţia sa, şi lui Florin Anghel, zis Ambasador, unul dintre fiii lor, potrivit gds.ro.

Potrivit deciziei de vineri a magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova, Bercea Mondial a fost condamnat la 10 ani de închisoare, fiul sau la opt ani de închisoare, iar soţia sa la un an de închisoare.

Hotărârea Curţii de Apel Craiova poate fi atacată cu recurs de inculpaţi şi procurori la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În aprilie 2011, cei trei au fost trimişi în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, de la tentativă de omor şi până la mărturie mincinoasă.

Citeşte şi: Fratele lui Bercea Mondial, zis Amar Generalu, cercetat pentru înşelarea unor primării

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii şase ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial.

În februarie 2010, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia având loc la o biserică de cartier din Constanţa.

Vezi: Imagini inedite cu Bercea Mondial din închisoare