Berceanu: Băsescu e comandant, a condus ceva. Alţii n-au condus nici măcar musafirii până la lift

Radu Berceanu consideră că Traian Băsescu va fi regretat după ce îşi va încheia mandatul de preşedinte al Republicii. Fostul ministru al Transporturilor îl cataloghează pe şeful statului drept un "comandant, un om care a condus ceva", spre deosebire de alţii care "nu au condus nici măcar musafirii până la lift".

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 15:26
Berceanu: Băsescu e comandant, a condus ceva. Alţii n-au condus nici măcar musafirii până la lift

„Nu cred că preşedintele va fi suspendat a treia oară. Dacă acea majoritate rezultată în urma alegerilor va avea prim-ministru nu va avea de ce să-l suspende. Nu se întrezăreşte o suspendare a preşedintelui. Băsescu e un comandant foarte bun de vapor şi va fi regretat pentru că spre deosebire de alţii a condus ceva. Alţii nu au condus nici măcar musafirii până la lift”, a precizat, miercuri,  la România TV, Radu Berceanu.

Senatorul Radu Berceanu  afirmase anterior că preşedintele Traian Băsescu nu va ţine seama de ameninţarea suspendării în cadrul consultărilor pentru desemnarea viitorului prim-ministru

„Traian Băsescu nu e genul cu miştouri. Îţi trage câte un cot la ficaţi de te îndoaie, aşa. E un căpitan de vapor. Punct! Iar dacă crede cineva că lui Traian Băsescu o să-i fie frică se înşală total. Frica nu există la Traian Băsescu”, a declarat Berceanu.