Berceanu vrea CONGRES EXTRAORDINAR al PDL în luna iulie

Senatorul Radu Berceanu a declarat duminică seara, la România TV, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că este nevoie de organizarea rapidă a unui congres extraordinar al PDL, între 4 şi 14 iulie, "cam între ziua Statelor Unite şi ziua Franţei".

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 21:24
Berceanu vrea CONGRES EXTRAORDINAR al PDL în luna iulie

Radu Berceanu crede că rezultatele de la locale vor crea un curent suficient de mare în partid care să se pronunţe pentru schimbări în partid, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă.

Sunt convins că în partid se va crea, dacă nu s-a creat deja în seara asta, mişcarea care să ducă la nişte schimbări. Sper ca schimbările să aibă loc mai repede că se apropie alegerile celelalte„, a declarat Berceanu.

În opinia sa, Convenţia Naţională ar trebui convocată în prima jumătate a lunii viitoare.

Ar trebui un congres cam între ziua Statelor Unite şi ziua Franţei, adică între 4 şi 14 iulie. Cred că mai departe de asta...”, a estimat democrat-liberalul.

Acesta a estimat că la scorul redus al PDL de la locale au avut o contribuţie şi discuţiile interne din PDL legate de mişcări alternative de dreapta.

„Totodeauna când sunt probleme sau sunt foarte aproape la orizont se găsesc foarte mulţi care nu văd rezolvarea acolo unde ei locul ei, ci în chestii de astea centrifuge. Sunt convins că Sorin Frunzăverde câştigă la Caraş-Severin, dar dacă rămânea în PDL pierdea. Aşa că unii s-au orientat extrem de jos din punct de vedere caracterial, dar în direcţia bună”, a mai comentat Berceanu.