Oferte bombă la LIDL. Bere blondă gratis și pulpe dezosate de pui în oferta pentru săptămâna aceasta. Preţuri avantajoase pentru toate buzunarele

Ofertă LIDL din săptămâna 27 iunie - 3 iulie, 2022. Lidl a anunţat ofertele valabile pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie, 2022. Astăzi, dar și în următoarele zile clienții magazinelor pot cumpara bere blondă la un preț avantajos dar și pulpe dezosate de pui aproape gratis.

28 iun. 2022, 13:36
Oferte bombă la LIDL. Bere blondă gratis și pulpe dezosate de pui în oferta pentru săptămâna aceasta. Preţuri avantajoase pentru toate buzunarele

Ofertă LIDL din săptămâna 27 iunie – 3 iulie, 2022. LIDL scoate la vânzare bere blondă, 6 sticle plus 2 gratuit la doar 17 lei 94 de bani.

Ofertă LIDL din săptămâna 27 iunie – 3 iulie, 2022. Mai mult decât atât, pulpele de pui sunt la la un preț care nu poate fi ratat. 650 de grame, plus 150 de grame gratis costă doar 13 lei și 90 de bani.

Citește și: Oferte bombă la LIDL. Produsul de sezon pe care se va bate toată lumea de mâine. Costă cât un pepene mare!

Totodată, dacă nu aveți mult timp să gătiți și va plac produsele semipreparate, puteți opta pentru o pizza margherita de la Trattoria Alfredo la la doar 13 lei 99 de bani sau cordon Bleu de curcan la doar 19 lei 99 de bani.

De asemenea, LIDL are mai multe oferte de neratat și la dulciri. De exemplu, 440 de grame de fursecuri sau napolitane de la Sondey costă doar 6 lei și 49 de bani. Mai mult, 12 bucăți de închețată de vanilie pe băț, plus patru gratis se pot achiziționa la doar 13 lei 99 de bani.

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional.

Lidl a intrat pe piața locală în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.

Mai multe oferte de la LIDL AICI

Citește și: Ofertă bombă la LIDL, produsul pe care se vor bate românii în weekend

Rețetă de pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Având în vedere că pulpele de pui sunt la super ofertă, în rândurile următoare vă prezentăm o rețetă irezistibilă, preluată de pe emananc.ro, de pulpe de pui la cuptor cu usturoi și busuioc.

Ingrediente

3 pulpe de pui mari
60 grame de unt nesărat, topit
1 linguriță de busuioc uscat
1/4 linguriță de praf de usturoi
sare după gust
piper după gust
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Puneți puiul în tava de copt.

Asezonați cu sare și piper. Între timp, amestecați untul topit cu busuioc uscat și pudră de usturoi. Ungeți pulpele de pui cu unt.

Apoi, puneți pulpele la cuptor (fără să le acoperiți în vreun fel) și lăsați-le la făcut în jur de o oră sau mai mult, cât e necesar, până când se rumenesc bine.

Câteva sfaturi utile

Dacă pulpele de pui încep să se rumenească prea repede, acoperiți ușor cu o bucată de folie de aluminiu. Trucuri pentru cele mai bune pulpe de pui la cuptor

Se adaugă usturoi pentru a face pulpele de pui la cuptor mai aromate. Este știut deja că usturoiul și puiul merg bine împreună. Un alt truc pe care îl puteți face este că adaugați unt topit. Astfel, puiul va avea un gust mult mai bun. Umed, fraged și suculent!