Bere retrasă de Lidl. Conţinea un procent mare de dioxid de sulf, neprecizat pe etichetă!

Lotul rechemat conține dioxid de sulf care nu este menționat pe etichetă. Aceasta înseamnă că este un posibil risc pentru sănătate pentru oricine are o sensibilitate la dioxid de sulf sau sulfiți.

03 mai 2022, 23:06
Bere retrasă de Lidl. Conţinea un procent mare de dioxid de sulf, neprecizat pe etichetă!

LIDL a decis să retragă de urgență un lot de bere din magazinele din Marea Britanie și a avertizat cumpărătorii să nu consume produsul Lanţul de supermarketuri  a precizat că toţi clienții afectați pot returna berea Starovice Czech Lager la magazin.

Lotul rechemat conține dioxid de sulf care nu este menționat pe etichetă. Aceasta înseamnă că este un posibil risc pentru sănătate pentru oricine are o sensibilitate la dioxid de sulf sau sulfiți.

Video viral cu un cozonac de la Lidl! Surpriza pe care a avut-o o clientă când l-a tăiat! „Trebuia să-l tai pe lung”, „Ingredientele desenate pe pungă trebuiau aplicate pe cozonac”
Clienții Lidl ar trebui să verifice eticheta berii pentru a vedea dacă au achiziționat un produs afectat. Berea cu probleme are o dată de consum maxim înainte de 16 octombrie 2022 și se află într-un ambalaj de 500 ml.

Clienţii care au achiziţionat astfel de beri și au o sensibilitate la dioxid de sulf sau sulfiți nu ar trebui să consume produsul. În schimb, acesta poate fi returnat de la magazinul de unde a fost cumpărat pentru o rambursare completă, chiar dacă nu se mai deţine bonul fiscal, scrie The Sun.

Pepene verde cu conţinut depăşit de pesticide, retras de pe piaţă
În România, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunţă retragerea de la vânzare a unui lot de pepeni verzi din Turcia la care s-a descoperit conţinut depăşit de pesticide.„Vă informăm că am fost notificaţi de către furnizorul SC Microfruits SRL să iniţiem retragerea de la comercializare şi de la clienţi a articolului menţionat mai jos. Motivul rechemării: depăşire valori admise de reziduuri pesticide – Bromopropilat şi Imidacloprid. În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să-l returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 13.05.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, anunţă ANSVSA.

ANPC, sancțiuni drastice pentru marile supermarketuri din țară! Lidl, Kaufland și Mega Image au primit amenzi uriașe
Şi Carrefour retrage lotul 108 din pepenii verzi din Turcia, vânduţi în perioada 18 – 20 aprilie a.c.„Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus, comercializate în perioada 18.04.2022-20.04.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazinele Carrefour până pe 13.05.2022, urmând să fie restituită contravaloarea în baza bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.


loading...
Partenerii noștri