Silvio Berlusconi, condamnat la 7 ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

O instanţă din Milano l-a condamnat pe fostul premier italian la 7 ani de închisoare cu executare în dosarul Ruby, în care e acuzat că a întreţinut relaţii sexuale pe bani cu minore.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 13:59
Silvio Berlusconi, condamnat la 7 ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE

Judecătorii consideră că „Il Cavaliere” ştia că fetele care participau la vestitele petreceri „bunga, bunga” erau minore şi că în vila sa de lângă Milano acţiona o reţea de prostituţie.

Potrivit motivaţiei judecătorilor, Berlusconi a întreţinut relaţii sexuale cu dansatoarea minoră Ruby, căreia i-a oferit bani şi bijuterii.

Citeşte şi SURPRIZĂ în Italia: Berlusconi s-a CĂSĂTORIT în secret. Află cine este ALEASA inimii lui GALERIE FOTO

De asemenea, „Il Cavaliere”, în perioada în care a fost premier, a făcut presiuni asupra procurorilor care se ocupau de caz şi a mituit martori care apăreau în dosar.

În documentul difuzat joi,  Parchetul din Milano precizează motivaţiile acestei sentinţe, în 326 de pagini. Ei scriu că a fost demonstrat, în cursul procesului, faptul că „inculpatul Silvio Berlusconi a întreţinut raporturi sexuale cu El Mahroug, în schimbul unor mari sume de bani şi alte cadouri, printre care numeroase bijuterii” şi că, după „cronologia evenimentelor dezbătute în cadrul procesului demonstrează că Silvio Berlusconi era conştient de faptul că marocanca Karima El Mahroug era minoră” în perioada în care a avut o relaţie sentimentală cu fostul premier italian.

Citeşte şi Silvio Berlusconi, declaraţie şocantă: „Copiii mei se simt ca evreii sub Hitler”

Judecătorii mai susţin că în vila lui Berlusconi de la Arcore, de lângă Milano,  fusese organizat „un adevărat sistem de prostituţie” şi că fostul premier era „regizorul spectacolelor sexuale la care participau numeroase tinere femei”, spectacole numite „bunga-bunga„, prin care participantele la întâlnirile din vilă „urmăreau să satisfacă dorinţele sexuale ale inculpatului Silvio Berlusconi„, scrie Agerpres.

Începând din luna octombrie 2010, Berlusconi a plătit „sume semnificative de bani” pentru a cumpăra „tăcerea” lui Ruby şi a altor martore prezente la întâlnirile din vila de la Arcore, relevă de asemenea Parchetul din Milano, potrivit publicaţiei menţionate.