Berna a ajuns pe perfuzii după ce s-a despărţit de iubit: „Mi-a fost foarte rău”

Berna a ajuns pe perfuzii după ce s-a despărţit de iubit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei suferă foarte mult şi nu îşi poate reveni după ce ea şi iubitul ei au pus punct relaţiei. A acuzat stări de rău, ajungând de urgenţă la spital.

07 apr. 2022, 18:15
Berna a ajuns pe perfuzii după ce s-a despărţit de iubit: „Mi-a fost foarte rău”
Berna a ajuns pe perfuzii după ce s-a despărţit de iubit

Berna a ajuns pe perfuzii după ce s-a despărţit de iubitul ei, Radu. Blondina a povestit calvarul prin care a trecut după ce povestea de iubire s-a încheiat. Nu a mai putut să mănânce, iar organismul ei a cedat, ajungând de urgenţă la spital.

Citeşte şi: Coşmarul prin care a trecut Maria Lungu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, înşelată de viitorul soţ la petrecerea burlacilor

Berna a ajuns pe perfuzii după ce s-a despărţit de iubitul ei

Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la despărțire, Berna nu dă semne că şi-ar reveni prea repede, mai ales că este o fire emotivă şi sensibilă.

De o săptămână jumate nu prea pot să mai mânănc absolut deloc, mi-a fost foarte rău și am stări de vomă. Am ajuns la perfuzii că mi-a scăzut foarte rău imunitatea și nu mai am vitamine în corp. M-am dus la spital, că nu mai puteam.

N-am mâncat 3 zile nimic. Medicii mi-au spus că este lipsă de calciu și că am imunitatea scăzută. Eu am și problome cu inima și fac foarte ușor atac de panică.

Eu sunt foarte emotivă și sensibilă, îmi fac foarte multe gânduri. Îmi este frică. Am de gând să trec peste aceste lucruri, pentru că sunt foarte slăbită în ultima perioadă și simt că nu sunt eu fata asta, dar sper să-mi revin și să fie totul bine”, a declarat fosta concurentă de la Puterea Dragostei, la Antena Stars.