Coşmarul prin care a trecut Maria Lungu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, înşelată de viitorul soţ la petrecerea burlacilor

Coşmarul prin care a trecut Maria Lungu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trăit o mare decepţie în dragoste, după ce şi-a prins viitorul soţ înşelând-o, chiar la petrecerea burlacilor. A făcut un mare scandal la clubul respectiv.

17 mart. 2022, 11:01

Coşmarul prin care a trecut Maria Lungu. Tânăra s-a făcut remarcată după ce a participat la show-ul matrimonial Puterea Dragostei. A intrat în emisiune cu gândul de a-și găsit alesul inimii și a-și întemeia o familie. A format un cuplu cu Cristian Marinescu, însă dragostea lor nu a învins şi s-au despărţit după ce au părăsit emisiunea.

Citeşte şi: Schimbări importante la Kanal D! Cristina Dorobanțu a lăsat “Puterea Dragostei” pentru pupitrul de știri!

Coşmarul prin care a trecut Maria Lungu

Maria Lungu spune că nu este prima dată când este dezamăgită în dragoste. În urmă cu ceva timp, ea a fost logodită cu un bărbat, care a înselat-o chiar înainte de nuntă.

Blondina a povestit că ea și cu iubitul ei de la acea vreme au decis să se căsătorească după trei ani de relație. Însă, a pus punct relaţiei după ce acesta a înșelat-o cu mai multe domnișoare, chiar la petrecerea burlacilor. Maria a aflat totul și a făcut un scandal monstru, care s-a lăsat şi cu violenţe fizice.

M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieții alături de cinci femei.

Pentru mine e foarte important ca soțul, viitorul soț să aibă un statut material mai mare decât al meu. În momentul în care femeia câștigă mai mult ca bărbatul, bărbatul nu se mai simte bărbat, nu mai e respectat atât de mult de acea femeie. Pentru mine personal un 30-35 ar fi perfect, poate chiar 40 dacă arată bine. Eu sunt o fată foarte sinceră”, a povestit Maria Lungu.