Bernie Ecclestone va deveni tată la aproape 90 de ani. Băieţelul va avea o soră de 65 de ani

Bernie Ecclestone, fostul administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, care va împlini în octombrie 90 de ani, va deveni tată de băiat. Fabiana Flosi, soţia lui, are 43 de ani şi va naşte primul lor copil în vară, transmite Daily Miror, care citează cotidianul Blick.

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 20:25
Bernie Ecclestone va deveni tată la aproape 90 de ani. Băieţelul va avea o soră de 65 de ani

Nou-născutul va fi primul băiat al lui Ecclestone care mai are trei fete, din căsnicii anterioare. Cea mai în vârstă este Deborah (65 de ani), din prima căsătorie cu Ivy Bamford. Cu a doua soţie, Slavica Radici, Bernie Ecclestone are două fete – Tamara (35 de ani) şi Petra (31 de ani). 

De asemenea, Ecclestone are şi cinci nepoţi, conform News.ro.

„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table”, a declarat Ecclestone.

„Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1”, a afirmat Fabiana Flosi, în vârstă de 43 de ani, fost director de marketing al Marelui Premiu al Braziliei.

Bernie şi Fabiana s-au căsătorit în 2012, în Elveţia.

Bernard „Bernie” Charles Ecclestone a fost îndepărtat de la conducerea Formula One Group, administratorul drepturilor comerciale ale F1, la începtul anului 2017, când noul patron al Marelui Circ a devenit societatea americană Liberty Media.

Sub conducerea sa, Formual 1 a generat venituri de la 12 milioane de dolari la începutul anilor 90 până la 1,8 miliarde de dolari în 2014. Banii au provenit de la sponsori, televiziuni, organizatori de mari premii, turism şi merchandising.

Cea mai neagră zi din România: 23 de decese de CORONAVIRUS anunţate azi. Bilanţul a ajuns la 115 morţi